Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP sa niksicem ide na groblje. Ljigavac nevidjeni usudim se rec gori sljam od SDA
Lendo 13 + ublehe 🫢
Nikšiću napolje. Za tebe nije mjesto ni u kućnom savjetu zgrade na tri sprata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naj gori covjek u SDP je Niksic
Lendo 13 + ublehe 🫢
Nikšiću napolje. Za tebe nije mjesto ni u kućnom savjetu zgrade na tri sprata
Vojvoda Mijatović slijedi upute poglavnika Čovića. Nerko Čvarak samo klima glavom.
Usao sam na profil i procitao komentare ovoga goouser 1627149333 i potpuno mi je nejasno zasto ga klix banuje. Pozivam i ostale da pogledaju i vide sta je sporno. Istina vjerovatno i pravo na misljenje. Ja ga licno podrzavam u svim komentarima pa eto banujte i mene. Jedite gofna klixovci.
Ovaj Elvir Karajbić je najjači lik u SDP-u !!!
Srećom, baš nitko od komentatora ovdje ne znači ama baš ništa, niti njihovi komentari dopiru do značajne većine. Služe, uglavnom, samo njima samima i njihovim istomišljenicima na ovom portalu. Još kada znaš da mnogi jedni te isti komentiraju pod različitim nikovima, onda znaš da to ne predstavlja ništa.
Jebeš stranku gdje se Vojin za nešto pita !
Dajte Sejda malo u vijesti da nam kaže šta se priča po kafanama. Glupi Sejdo je zakon, ocam'.
Ja hajvana
Smit sve čini , da pojača uticaj Zagreba na Sarajevo.Time daje Hrvatima da vode politiku u Federaciji.Bošnjaci bi bili "manjina"u svojoj zemlji i bez i ikakvog političkog djelovanja
Nikad više SDP SDA će vas pomest.
Niksic vodi sdp i socijaldemokratiju u BiH u totalnu propast
ako ne u izumiranje
Nek Vam SDA da 1-2 ministarstva pa možete formirati vladu
"Na putu prema dole" kako su preveli "Breaking bad". Na dobrom putu dalje propasti.
Hahahaha niko osim Vojina da se oglasi. Na šta spade moćni SDP
ZA VRIJEME NIKŠIĆA SE NAJVIŠE KM AUTOPUTA IZGRADILO (TO JE ISTINA),ALI IMATE PUNO BOLJIH KANDIDATA OD NJEGA,NIKŠIĆU IDI U PENZIJU I PUSTI MLAĐE GENERACIJE NA MJESTO PREMIJERA FBIH(NA MLAĐE NE MISLIM NA KNE KOJI SU TEK FAKULTET ZAVRŠILI).
tako se to radi u totalitarnim strankama ,jednoglasna podrška na sastanku, a čim se zvršio drvlje i kamenje na Nermina, svi komentarišu da ga je DOSTA,ironija