Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi poceli opet sräti..
Na svu sreću, prošla su vremena aga i begova, nema više dominacije....
Hrvati nemamu predstavnika u predsjednistvu nego su jedini narod koji ima predstavnika u OHR-u. Sta se bunite?
I dalje i svojom krivicom zauvijek.
I necete nikada ama bas nikad a mozda ni tad imati clana predsjednistva iz HDZ-a I poslije Komsica - KOMSIC.
Izmjenio ti se, znaš tko, brat od tetka ti se izmjenio.
Kakvi su ovo najivni komentari? 7-8%? Koliko puta trebam ponoviti da je nas Hrvata 0.0000008%. Sveukupno 5 Hrvata superiorne rase vec 20 godina krade vlast 20 milijuna Bosnjaka i to ti je to.
Plačite sa mnom jesenjee kiše, život se naastavljaa, Željko vas opet glasove uzee, sreću ne zaboraavljaa 😂
Ako Covic trazi da u predsjednistvu Hrvat predstavlja Hrvate, onda ko predstavlja ostale. Po toj logici se radi o diskriminaciji, segregaciji... Onda treba biti jos jedno mjesto u Predsjednistvu za predstavnika ostalih.
Clan predsjednistva nije predstavnik Hrvata ve drzave BiH. Hrvati i ostali biraju svoje predstavnike u parlamentu, domovima, skupstinama...
u najavi novi stari prestari mandat novaliceve vlade
pa ne možete, jer ustav bih jednostavno ne predviđa da nacionalni predstavnici sjede u predsjedništvu bih, nego predstavnici bosne i hercegovine po jedan iz svakog naroda, koje biraju bosanci i hercegovci bez obzira na svoju nacionalnost. i ne možete jednostrano mijenjati dijelove ustava, ali možete imati nacionalno vijeće i njegovog predsjednika kao legitimnog narodnog predstavnika po vlstitim kriterijima ma koji oni bili.
Vi sto ste dobili u BiH nebi ni u Ruandi.10% stanovnika da ima 100% mogucnosti blokade. Aparthajd g Smida. A I bonus prema Amerikancima se topi pa ce na kraju Dejton biti potpyni neuspijeh USA Umjesto da cuvaju najbolju stvar sto su uradili za 50 godina posle Vijwtnama,Afghanistan oni sve to bacaju u smece.Zbog Hrvatskog lobija ispade USA izdajnik Bosnjaka I Srebrenickih zrtava.
efendic podrzao komsica dan pred izbore kakav paradoks
Neka se u BiH biraju predstavnici kao u Hrvatskoj na izborima svi ce biti zadovoljni. Jer se Hrvati u BiH ugledaju na Hrvatsku u svemu, a mi ostali bi pristali kako se to radi u zemljama EU
Ne vjeruj latinima ni kad ti darove nose...
hrvat u predsjednistvu ne predstavlja hrvate nego gradjane iz date izborne jedinice koji mogu glasati za clana iz reda hrvatskog naroda. logika legitimnog predstavljanja: hrvat predstavlja hrvate, srbin srbe, bosnjak bosnjake...a ostali? nemaju predstavnika.