Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao bišćanin sam razočaran. Ima zaslužnijih za počasnog građanina. Naravno da može da je iz Sarajeva jer je to moja BiH i Sarajeo ima mnogo uglednijih ljudi od Bakira. Također i stranih državljana koji su pomogli Bihaću a i danas pomažu i veliki su ljudi. Pravi bišćani su uvijek za Sarajevo.
Ovo je bila Bakirova direktiva da ga u Bihaću proglase tobože počasnim građaninom pa da on malo gore ode i prospe koju šuplju ne bi li za 7 mjeseci na izborima SDA dobila glasove. Bakire bojim se da ćeš za nekoliko mjeseci biti iznenađen barem kao što je SDP bio iznenađen na prošlim izborima. Pa valjda je Bosnjaku došlo iz dupeta u glavu, konačno.
tako je biscani pogotovo bake cime je to zsluzio
Biscani docekajte trezorasa karinu onako kako zasluzuje..jajima u glavurdu zutu..
Bravo, OVO JE REALNO! Niko iz Sarajeva ne zaslužujeda se za njega izgovori i jedna jedina lijepa riječ. Sve to je prevarant i pehlivan, kune ih narod, kunem ih i ja. Stidite se vaših postupaka a ovaj narod se odavno STITI VAS.
Pa Bakir zasluzuje da bude pocasni zitelj Golog Otoka za dva zivota, samo budale ko mi mozemo odavat pocast takvim ljudima...
Da je izabran Zagondžija onda vjerovatno nebi imali ništa protiv!
Svima rajvoSa trn u oku. Niko ga ne voli. A svi bi u Sarajevu da zive. A i vi ste debili vala. Sto ste ljubomorni?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Kakva filozofska hahahahahahaha
Multivitamini iz Sarajeva samo što dalje od nas!
popišam vam se na komplet krajinu..
yebi si mater
Krajina je za Sarajevo kult postenja draga gospodo,nigdjr vide morala nemogu u krajini.
treba prekinuti rad sa sarajvom, unski sanski kanton pripojit hrvatskoj najbolje riješenje.
to je uvijek bila Hrvatska u egzistencijalnom smislu
Najbolje rješenje za? U pet godina Hrvatsku je napustilo 150 hiljada mladih ljudi. Zahvaljujemo Vam na ponudi.