Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo najavi masovna hapsenja likova koji su podrzavali ubicu i prc corak jer godina prodje a Ramo nesposobni nikog ne uhapsi valjda nema vremena od vozanja helikopterom i kupovinom mobitela od 3600 km naravno nasim parama a mi sutimo kao mumije
nije femicid nego ubistvo
Ovdje se mnogo stvari izokrece tako da se npr forsira prica o femicidu , ko je dojavio lokaciju gdje se Nizama skrivala itd... Prava pitanja su : 1. Kako je moguce da tako opasan covjek sa tako debelim dosjeom hoda Gradaccom slobodan a takih u Gradaccu ima jos desetine 2. Kako je moguce da je zlocinac satima hodao Gradaccom 11.8 i ubijao koga je htio a policije nije bilo nigdje i da je htio mogao je jos 200 ljudi ubiti
3. Gdje je mobitel i zasto se krije da je mozda ubica bio u kontaktima sa pojedinim politicarima i biznismenima
Za 14 minuta je ubio ljude, on je posle ubistva u vikendici gdje ubio ženu, zatim ranio policajca,ubio Denisa Ondera,na rotoru kod pravoslavne crkve pucao na Dzengiza gdje ga je progonio do njegove kuće potom ga ubio.Mobitel iPHONe ima takvu jačinu enekrpice da je i FBI vidio sport sa Appleom zbog sličnog slučaja u SAD.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve tajne krije telefon
Ta sudijnica istu tu osobu osudila 2014,dobro je poznaje,da bi sada na sve ove prijave zrtve rekla da nema osnove za zabranu priliska.Halo,toliko dosijea u policiji je ta osoba imala i osuđivana i na to sve nemas razloga da izrrknes zabranu priliska osoba.Pa sta je li dosao iz Tanzanije,pa niste znali o kome se radi.Ovo samo kod nas ima.
A ko bi trebao da odgovara za femicide osim pocinioca? U slucaju nesretne Nizame upletena je i sutkinja i to treba procesuirati. Pocinioc je izvrsio samoubistvo. Onaj u Tuzli je presudjen. Kakve promjene hocete ubistvo je ubistvo nema tu musko zensko ne pravite jos veci cirkus od drzave nego sto jeste.
Misle se na ljude koji su odgovorni za ovaj propust koji nisu donijeli odluku zabrane prilaska zrtvi.Jest nas narod zatupio sta je ovo???Trazi se suspenziji ili pritvor sudijnice ili tužiteljice koja je odbila zabranu prilaska zrtvi.Za mene iskreno ta osoba je saucesnik u svemu ovome.I ja bi nju osudio na dozivotnu.
Moze se sve sprijeciti.Nemozes reci da ne moze kad moze.Moglo se reagovati nije se htjelo.
Bez obzira sta god da se desava.Niko nema za pravo oduzimati zivot nekome.Hallo o cemu pricas?