Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kakvim uspjesima pricate kad nesmite izaci na drzavnu granicu,da zastitite drzavu od invazije nelegalnih migranata
@zapadnabosna777 šta se ti javljaš izrode!? u kolibu!
@zapadnabosna777 smiju izac',al' ne mogu bez saglasnosti predsjedništva. Nemoj palamudit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve crne oruzane snage, ne bi se medjusobno mogli dogovoriti kako macku s drveta da skinu a kamo li sto drugo
@SmailAgaCemalovic Eto TI znaš!!!
Mogli bi kad bi demokratija postojala i prava vecine da dobije sta hoce, bilo kakve vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦❤️🇺🇲❤️🇧🇦
Oruzane snage Bosne i Hercegovine POSTOJE..A ima i majke Bosne..Imamo Armiju dakle POSTOJIMO....Separatisti na respiratorima
Ukinuti entitete i kantone i sve pare koke se ustede tim ukidanjem u ARBIH preusmjerit to znaci odmah jedan budjet od skoro milijardu eura. Volim BIH. BOG BOSNA BOSNJACI!!
ljudi nisu svjesni koliko ovaj cirkus košta građane BiH, bolje bi bilo da imamo jaku policiju, kakve oružane snage, protiv koga to BiH može eventualno ratovati
@gooUser1588695343 Ovak trn u oku neprijateljima BIH kosta 150 miliona eura a entiteti i kantoni oko milijardu eura. Logicno bi bilo da se ukinu entiteti i kantoni i barem pola para da ode vojsci ostalo u zdravstvo skolstvo i penzije..
Odo' ja po šampite.
Kada cete rijesiti slucaj pripadnice OS BiH koja zbog hidzaba dozivljava i prezivljava torturu i diskriminaciju, i jos uvijek joj nije rijesen status?
Oružane snage BiH....ok,to je smiješno XD eheheheh
Samo 15. April !
Uspjeh i rezultat je kad otvoriš 10 fabrika i napraviš 500 km autoputa. Ebo vojsku, oružje i sl.
@APOLONE bezze komentari nafuranih klinaca koji ne vide "veliku sliku" jer sta ce ti fabrike i putevi ako ce neko drugi doci otjerat te i sve to preuzet ili porusit?
Savez ima oko 20.000 članova (lovaca), a 105 članica koja su pravna lica
Lovački savez Republike Srpske djeluje 79 lovačkih udruženja, zatim jedno udruženje sa sjedištem u Brčko Distriktu BiH, kao i 18 šumskih gazdinstava.
kakve ste vi oruzane snage kad pustate da preko granice prelaze stotine cetnika u kokardama i organizuju cetnicke skupove? dodjete u situaciju da helikopter ne moze da se upali kad treba...
sta kazu ovi domaci izdajnici nemate nijednog aviona, pa sta ce nam avioni necemo ratovati sa izraelom ili engleskom, bih ima najbolju protuzracnu odbranu u regionu, na stotine tenkova i oklopnih vozila, nije ovo 1991
@as83 ... :-) smanji doživljaj :-) OS BiH raspolažu s cca 300 tenkova, 300 oklopnih vozila i 1300 kom. različitog topničkog naoružnja, u nekom okvirnom omjeru 2:1 (Federacija : RS) .. Ako se ovi brojevi raspodijele na 3 puka u procentualnom učešću vojnika u OSBiH, snaga pojedinog puka je simbolična. Pretpostavimo i da je 100% 1/4 svih sredstava neuporebljiva.
oko 300 mil godisnje 15 -da vojnika, lovacko drustvo u rs-a broji sigurno vise.
@gooUser1605722279 ima lovackih udtuzenja i ostatku BIH a dovoljno je da jedan bataljon krene po te lovce i nece im trebat puno vremena..
sta je sa uniformama za vojsku?