Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo, pa nova frizulja se nabacila. sad ko cojk izgleda
@janje_ za razliku od tebe koji ces uvijek biti jedno obicno govedo.
Bravo Gradimire!
opet bosnjacke novine pogresno prevode i izmisljaju izjave ,pritisak na HR ne popusta mjesecima i citajuci komentare njih ne zanima sta je ona rekla u stvarnosti ali sljepoca i nepismenost ne moze da vidi dalje od svog nosa sve dok vam jednom ne spuste loptu pravo u mrezu i mislite da se neko uzbudujje zbog tih komentara :) , ne,ne samo opet potvrdujete onu staru izreku GLUPI BOSANAC , a sad udarite po minusima
Bravo Gašpar Gojer!
Sve dok su na Balkanu na vlasti kriminalne politike koje uz to veličaju okupatore ili domaće izdajnike, nema tu sreće, ni napretka!
BiH ima ambasadora iz skoro svake zemlje u svijetu,i oni svi dobro znaju sta je istina,tako da ovom izjavom ona samo gubi kredibilitet jer izjava je jeftino kreirana sa jasnim ciljem za destabilizaciju
kolinda nije ništa slagala, neki dijelovi bih više liče na pakistan nego na evropu. inače gojer-kenić i nije neki čovjek a još manje hrvat tako da je njegov stid upitan
@žalosna_sova evo ja sam bosnjak pa te molim kaži molim te koji dijelovi BIH lice na pakistan,šta je to jeli to u krvi tvojoj zatrovanoj postoji nešto pa lažeš ili misliš da nekoga tim provociraš
iiiii u Bosni su muslimani vecina,Islam preovladava,pa i država je takva
mi bosnjaci se i nemoramo braniti od ovakvih izjava jos ima postenih i pravednih i srba i hrvata koji ce uvjek odgovoriti na ovakve lazi i izmisljotine
hrvata da,ali srbocetnici su 97% svi isti
Koga to zanima osim klixa
tebe čim čitaš uzepeovac 😂😂😂🤗
Mnogo ste frustrirani kada vam neko kaze ono sto ne zelite da cujete, odnosno istinu. Nije krivo ogledalo sto je slika ruzna.
Jasenovac , Dretelj , Heliodrom , Koštana Bolnica , to je vaša istina , vaša slika i prilika
A stidis li se kao čovjek? Stidimo li se svi mi kao ljudi ili to odavno nismo? Religija je privatna stvar, i sama sam vjernica pa to ne namecem drugima i to mi nije primarno u predstavljanju. Izvucite neku pouku iz prošlosti. Ulazite u znanje, ljubav, prijateljstvo i suživot a ne u mržnju (a svi znamo da je politički inicirana i nama ništa dobro ne nosi).
R E S P E K T
Bravo
normalna osoba zaista ne moze da shvati ovakvo ponašanje...Očigledno da je bolest uzela zamaha pa se gubi ...Prića jedno, misli drugo a radi treće...I to je osoba koja vodi jednu državu u danasnjoj Evropi ??????? Ali budalama je tesko nesto reći,,,da li ovakva osoba uopše zna bilo šta reći osim laganja i maltretiranja drugih...i sada će kolege iz susjedne države da glasaju za ustašu na slijedećim izborima...ma Bože dragi ?????????
Ništa novo. Kolinda G.K. Izražava samo u kontinuitetu zvaničnu politiku mržnje, laži, otimačine i podvala prema BiH u svim segmentima bilo kakvih odnosa.
Neka ti kvaziintelektualci objasne svima u Bosni, kako to da SDA, SDS, HDZ nikako ne nalaze zajednički jezik o problemima za vitalnost države. Koje državne institucije funkcioniraju?Vojska, policija, pravni sustav, priliv izbjeglica, granice se ne čuvaju. RS neće izbjeglice. HDZ bi čuvao granicu, a SDA ne želi kontrolirati priliv migranata. Najbolje veze SDA ima s islamskim zemljama. zemljama. SDS neće u NATO ni EU. Pa vi ste susjedi HR.
Gospoja, bavi se Hrvatskom i problemima u njoj kojih je gro! BiH ĆE BITI DOK JE PRAVIH BOSANACA I HERCEGOVACA. Ni pedlja BiH ne damo gospoja tebi i onom krkanu iz Laktaša što vam je obećao entitet! Ti si dušmanin sopstvenom narodu!Jado! Sve bude i prodje! Pusti narod da živi! Ne bi bilo loše da ostaneš u Izraelu da ubijaš Palestince kao što zlostavljaš migrante! Sram te bilo ustaškinjo!