Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li postoji način da se smijeni ili zbog nerada tuži lijeni Inzko?
inzko ti je jarane uzor svim uhljebima...nista ne rade a samo suplje bacaju...
@user387 uzeo milione na neradu, drugi mu stavljau liste na crne liste. On otvara muzicke skole i ide po utakmicama. Znaci nula
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gosp. Gojer ako vam do sad nije jasno da vam objasnimo. Prije 20 godina medjunarodna zajednica, od koje je OHR kao slijepo crijevo, je 4 godine gledala kako 100,000 ljudi biva ubijeno i istrebljeno u srcu Evrope. Ko od tad nije naucio da je sam sa sobom taj nema buducnosti na Balkanu.
Moj Goja koliko ja ovdije vidim napadaju samo Republiku Srpsku ili R. S. kako vise volis da kazes a to o napadima i prijetnjama mozes procitati ovdije u komentarima. Drugo sto hocu da ti kazem Goja je to da Srbi nikad ali nikad nikoga nisu napali nego su se u svakom ratu samo branili pocevsi od balkanskog rata pa prvi sv. Pa drugi svijetski pa naposlijetku ovaj zadnji Srbi ustadose na odbranu tek kad neprijatelj napravi pokolj u Sijekovcu selu kraj Broda. Zato nemoj da brines moj Goja.
Je li se javio Inzko i rekao kako je zabrinut? Zabrinutost je maximum njegovog djelovanja.
Bravo za Gojera , čovjeka bez dlake na jeziku , aki ipak strah me za Inzka da se neprobudi pa jos i zabrine !
Inzko je obični kameni spavač, koji prosipa šuplju i za svoj nerad prima 50 hiljada Eura.
Svaka cast ponosnim sinovima BiH. Dok Bakir suti ko piz.a intelektualci se bore za svoju domovinu. Treba iskazati nepovjerenju Incku jer fakticki nista dobro nije ucinio za nasu drzavu. Treba traziti covjeka sa mudima poput Pedija Esdauna. On je znao kako Balkanci razumiju samo jezik sile.
Ma hajde što nečini dobro ali to što ćini zlo je problem !
valentin incko je očito potplaćen od kriminalnog prochetnickog podzemlja na čelu s nacionalističkim imbecilom dodikom.
Ma 3 x bravo za uvazenog gospodina Gojera....! Ubada u srz problema....
neće ginut austrijski sinovi,što bi gabilo briga...dok more lupat će platu, a još bolje ako se zakuhava, duže će ostat
Osim što je Zabrinut Inzko je i veoma Maglovit , a to znaći da on postoji ali ga niđe nema ! Neznam kako ga nađu maglovitog, da ga mogu isplatiti za njegov Zabrinuti rad ! Kažu da je Hitler rođen u Austriji , jeli ta maglovitost nasljedna ?
Sprema se rat ovdje... Siguran sam zbog toga što su nam srbi komšije a sa njima manipulira Rusija i još neke zemlje.
Neka mu je rekao ovaj Gojer.....
Bosnjaci su juzni sloveni
Bosnjaci su turci
500 godina su srpske mladenke rađale prvovjenćane sa Turskim Vezirima , Begovima i Agama ! 500 godina ! Dug je to , veoma dug period !
Gradimire, ime Vam govori sve. Svaka čast za ovaj dopis, podržavam svaki zarez.
Ovaj Gojer je dokaz da načitan čovjek ne znaci nuzno i pametan i realan