Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su tzv. dobrosusjedski odnosi koje Hrvatska gaji prema BiH! Sto ih ne odlazu prema Madjarima ili Slovencima? Naravno da ne smiju jer bi im bilo veto u Europskom parlamentu. Nista, saditi usjeve u blizini tog otpada i prodavati Hrvatima plodove tih usjeva po najpovoljjnijoj cijeni.
@BLUESCREEN Rafinerija nafte u Bosanskom Brodu desetljećima truje ljude u Slavonskom Brodu. Na upite i zamolbe hrvatski institucija bosanske institucije su ostale nijeme. Šta ste tražili to ste i dobili.
Kakve su to budale pa unski bazen je spojen sa Plitvićkim jezerima i sebe štete
Opstepoznata stvar je da su Hrvati bezobrazan narod, ali samo raspisite medjunarodni konkurs da se izdaje plac u blizinu Dubrovnika na BiH teritorij sa ciljem pravljenja deponije za nuklearni otpad i pustite u jadvnos pa da vidimo cija ce jahta vise da pristane u Dubrovnik ili Cavtat !
mislim tuga je sto sa stokom moras ovako da igras ! ali historija je uciteljica zivota. Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide.
recimo Ivanica, Bobovišta, Uskoplje, pa nek Ameri ili Kinezi svoja gofna tu zakopaju ako Hrvati misle da su mnogo pametni
Smijesno,gdje je ta inspekcija lahko vam je drkat napaceni narod nemas ovo nemas ono!Bjezim definitivno iz drzave
Kupujte hrvatsko!
Nije to nešto što je nepristojno ili neuobičajeno već je po međunarodnim ugovorima i zakonu strogo zabranjeno. Ali, što jedan ranije napomenu, postoji i problem velikog zagađivača u Bosanskom Brodu. Rafinerija nafte, koja je u bescijenje prodana Ruskom naftnom divu ugrožava život ne samo ljudima u Bosanskom Brodu veći susjednom Slavnonskom i niko ih ne može natjerati da ugrade odgovarajuće filtere ili nešto slično.
Koliko ja znam takav otpad se odlaze u bunkerima ili napustenim rudnicima koji ne smiju biti blizu ljudi,vode itd. makar Allah dz.s reko da se tu odloze.Ovo sto braca Hrvati rade njima moze nanijeti stete koliko i nama al haj sta ocekivati na Balkanu
sta je sa covicem zarse neljubite sa njim
Plitki mozgovi ne razmišljaju. Znate li vi šta je zrak, šta je vjetar, šta je kruženje vode u prirodi. Voda u bihaćkoj regiji će se prevoriti u vodenu paru i završiće u oblaku koji će biti nošen strujama i biti ohlađen bilo gdje, evo ecimo iznad njemačke i normalno pašće kiša. Hoću samo da kažem da je cijela planeta ugrožena. Na planeti je sve manje zdrave hrane upravo zbog toga. Zašto je toliko ljudi oboljelo od karcinoma, šta vi mislite.
sve više mi se počinju gaditi Hrvati, u njih fašizam sve jači.
@COOOOOOOOOOOOOOOOOOL, a ne gade ti se kad pošalju kanadere kad BiH gori? Kad pošalju čamce, opremu i novce kad je BiH poplavljena? BiH, zemlja koja puca od fašizma a ti si našao njih pljuvat!
Sto se gospodja ne javi po pitanju problema zagadjenja koje proizvodi Rafinerija Brod iz njene drage RS? Gdje na svijetu ima da se truje cijeli grad susjedne drzave jer su oni nesposobni i lijeni da osiguraju moderniju tehnologiju rafinacije nafte
Licemjeri zaboravljaju da godinama svojom prahistorijskom rafinerijom truju, osim svog, i hrvatsko stanovnistvo u slavonskom brodu i okolici. Karma is a bitch
kakvu granicu, ko je vama reko da je tu granica 😂😂😂
Bosanski Novi , kakav bolan novi grad
Nek vas truju. Samo naprijed RH
@pensa Od koje bolesti ti bolujes? Koga vas,kao da radijacija bira po etnickoj pripadnosti? Ludaka svih vrsta.
Oni gdje bilo da odloze uz nasu je granicu toliko je smjesna geometrija krvatske
Pa draga Srebrenka ti si sama izjavila da će Republika Šumska tuziti Hrvatsku medjunarodnom arbitraznom sudu u ovom slučaju tako da se institucije BiH nisu našle nadlezne da riješe problem, poštivajući Ustav. I šta sad bi Šaren... ovaj Srebrenka! Jel otvorio taj medjunarodni sud u Tunguziji koji priznaje Republiku Šumsku kao medjunarodno pravni subjekt?
Ali oni BiH žele samo najbolje.. Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada.