Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala gosp. Golob.
Gledali su genocid 4 god
HVALA LJUD'NO! Odmah znamo tko će sabotirati sve procese. BiH je žrtva agresije ali kako ju učiniti funkcionalnom kad agresor nije adekvatno kažnjen? I isti agresor se opet pita o budućnosti ove napaćene države..
E moj Golube da se ti pitas, iza razbijanja Bosne stoje puno jaci igraci.
Ma jok, na Zapadnom Balkanu ne postaju pametniji i ne mijenjaju političare, čak evo i HR još drži HDZ, Mađarska ima proruske političare. A i mnogi drugi se okreću desnici.
Hebo ti sebi mater Sjetio si se posle 30 godina Sad kad je Bosna skoro prazna
Kandidatski status je smrt nacionalistima i njihovim snagama instaliranim na svim najvažnijim mjestima i oni to ne mogu dozvoliti. Ako ih pustimo da nam i ovo upropaste, možemo se zauvijek pozdraviti sa svakom nadom da će BiH ikad biti normalna zemlja.
Hvala predsjednice
Golobe, znamo da Evropi smetamo, problem je sto smo muslimani i zato smo najvece zrtve i bili..
Hvala brate!
Kako samo iskreno zbore nasi susjedi...lijepo je to....ljudski...hvala vam
"BiH je bila najveća žrtva agresije zato trebamo pokazati da je u EU nismo zaboravili", pa ćemo je podijeliti između agresora Hrvatske i Srbije... da dovršimo rat i da zavlada mir...
Hvala tebi ,Golobe,niste nas zaboravili,ali nas, Bošnjake,ponovo isporučujete onima koji su nas ubijali '92,netreba nama,kao Turskoj,pa 40 godina čekat na ulazak u EU,vratite nam BiH građansku a ne ustaško-četničku BiH
Hvala Sloveniji, sramota Hrvatska udarate nosom u plafon!!!! Nepošten odnos prema Bosni i Hercegovini od strane Hrvatske i Srbije!!!! Stara izreka sve se vraća i sve se plaća kad tad!! BOSNA ĆE BITI I OPSTATI!!! 🇧🇦❤️🇧🇦🙏❤️🇧🇦❤️HVALA Sloveniji, Austriji, Mađarskoj......
Samo si zaboravio reci da je bila zrtva agresije od strane dvije drzave cije nasljednike (HDZ i SNSD) trenutno gurate da upravljaju tom istom drzavom na koju su izvrsili agresiju.
Ne treba nam nikakva EU samo da nema ovih političara što imamo...
Uvijek sam govorio da će nas primiti u EU kad mi to nebudemo htijeli.
Sve je to lijepo, samo što se Slovenija nište ne pita u EU.