Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjela žaba da se konji kuju, pa i ona digla nogu. Na osnovu testiranja 50tak ljudi dnevno mi nemamo pojma u kakvom smo stanju. Ali drugi uveli izolaciju, pa i mi i tako, drugi popustili sa mjerama pa i mi tako. Jedino što nismo uradili kao drugi je fer podjela donacija i fer korištenje kredita. Tu smo napravili presedan.
Sta ovi kontaju socijalno distanciranje kod frizera. Eeeee jadova lako je njemu kad je celav ko lubenica. I kako to misle sprovoditi, vjerujem da ce se trebati godinama zivjeti na distanci, nece smjeti biti nikakvih drzenja u javnosti, to je jasno kod dan i treba to dtrogo provoditi.
@DunjaWasHere Mudro zboriš!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U srijedu ce Ustavni sud da kaze smijete li vi to uopce razmatrati ili ne
@pinkman to se nesto desilo ili?
Ja mislim kako god sljedi nam zivot iz horrora, bez ikakvih druzenja bez icega, morat cemo biti samotnjaci godinama, i to izgleda u cijeloj Europi ce biti tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite đuturume zorom da prohodaju, od 6 do 9. Friška hava zorom.. A djecu popdne , od 17 do 19 da se malo dima nagutaju, pocrkaše u kući
Ispravno..postepeno..polako ..pa pomalo proizvodne dijelatnosti itd..a sa kafanama nije zurba- nisu uopste nuzne za normalan zivot ljudi.
Jos nositi masku i rukavice. Daj bogati objasni svrhu i korist rukavica. Kada znamo kako se virus prenosi
Napokon vise..poceo sam lajati na balkonu i konama repom mahat sa balkona..na kraju cu skociti sa tog balkona ne "budu li se stekli uslovi"..😂😖😁😠
Vi niste normalni
Ova situacija je pokaza svu nesposobnost i pogubljenost nasih "strucnjaka". Sve stranacki dovedeno a pojma nemaju no sta treba da rade. Kolo nam vodi ginekolog i Solak a struka podanicki suti. Kad sve ovo prodje izmisljat ce pobjede a poltroni ce u transu pljeskati spasiocima. Ako vec prepisujete, prepisujte od odlicnih.
Cuj sedmicni izlaz za starije... imal iko u ovoj drzavi normalan
Smradu majmunski kupili ste 2 miliona maski pa sad treba opravdat to sranje. Odgovarat ćete za ovo i krivićno i materijalno
Strunio sam se sjedeci u kuci,hvala Bogu,pa makar i sat vremena da nam dadnu u har je
Samo nam malo RS statistiku kvari.
FBIH je uradila naj bolji posao sto se tice borbe protiv korone ne samo od zemalja u okruzenju nego i sire. Brojke sve govore.
@gooUser1586596043 apsolutno
I nema potrebe, sjebali ste ekonomiju vise nego rat
Da ne bi korone ne bih znao koliko mladih osoba kod nas naginje poštovanju samoprozvanih autoriteta i uvodjenju diktatura- Jedan komentator doslovno ovako kaže: Ne interesuje me kakve su mjere i ko ih donosi, moje je da ih poštujem! Sociolozi, evo vam prilike! provediti istraživanje i pronadjite uzroke ove pogubne društvene anomalije!
Nabijem i vas i pandemiju vise. Ovo je priprema za jako losu buducnost. Sace inflacije, sace poskupljenja. Ukratko sranje u najavi.
steta od ovih mjera je veca od koristi...sta ces kad bosnjo gleda sta radi Vučić umjesto sta rade Šveđani