Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko neko afričko pleme,ahaha.
Jugobalijanderi najgora sorta.
Ne postoje gradjani u BiH. Dejtonski sporazum ne prepoznaje nikakve gradjane, nego iskljucivo konstitutivne narode. Gradjanstvo u BiH je obicna prevara.
Malo vas je JNA pukovnik Ratko mlatio, malo...
Goražde bilo opkoljeno sa 3 strane. Čettnici bili već ušli u grad i opet hojrati drže spomenik bravaru i njeguju paganske običaje.
Ne postoje gradjani u BiH. Dejtonski sporazum ne prepoznaje nikakve gradjane, nego iskljucivo konstitutivne narode. Gradjanstvo u BiH je obicna prevara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovi Gorazdaci odlijepili Izgleda
Komentari su užasni. Bravo za Goražde.
Hajmo gradjani Bosnjacki 1 maj roke koke.Hahaha
Hajmo titini pioniri nek pocne krnkanluk pa opet jovo nanovo.Haha
Na poljinama drugovi trebalo je davno veliku prvomajsku vatru zapaliti.
tek kad vidim komentare na ovu finu vijest i nešto pozitivno što spaja ljude da se vesele, drago mi je zbog nove vlade, a niti glasah ikad za ikoga od njih nit išta. i kao što neko reče tačno- da nije bilo Tita ne bi postojala ni BiH ni muslimani, ni Bošnjaci. ljudi ovdje nikako da shvate da je Tito dao BiH granice kakve su danas (još uvijek).
Zato sam odbacio taj Islam, koji vrlo cesto u brzo utupi narod.. Gledaj sada pravite Tita kao nekog zlocina, a covjek se digo I pobjedio fasizam I cetnicki I ustaski.. Vratio granice BiH na mapu.. Postavio bosnjake kao presednike Juge.. Vi ka krivite za Milosevica I ono sto se desilo 10 godina nakog njegove smrt.. Samo jer je bio komunista I nije zelio da se mjesa religia u politician...svaka cast Gorazdanima!
Ako ne prihvataš istoriju onakva kakva jeste ni buducnost ti se sjajna ne smiješi...da ne bi Tite ne bi bilo ni BiH-a...a vidi kakva nam je sada sa nacionalistima foteljašima
sektasi
Bravo Gorazdaci! Svaka vam cast! Apsolutna podrska iz Grada Sarajeva bez ovi zaostalih prigradskih !
BRAVO ZA PREDSEDNIKA AHMA MURATSPAHICA
Bravo dobri ljudi
Gledam po Instagramu rijetko ko da je ostao kući. Sve je to po moru, a većina ih kuka kako se nema para...
Predivan običaj-
Druze tito mi ti se kunemo 🔵 ⚪️ 🔴