Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si jedna slina, ti si hrvatski Vulin.
Smece kao i milance
Nije lepo lagati. Bošnjaci su izmišljeni 1993. Otac ti je bio Musliman/Bosanac i pričao je srpskohrvatskim jezikom. Deda ti je bio Srbin Muhamedanske vere i verovatno je znao ko se poturchio - to je postala sramota i tabu tema među krezavim SDA tallibanima tek dolaskom Izetbegovića na vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čestitamo Generale Fazliću!!! Prvi General islamske veroispovesti u Vojsci Srbije. Ukazom Predsednika Republike Srbije g. Vučića , unapredjen je g.Fazlić (Izeta) Muharem u čin brigadnog generala Vojske Srbije. Čestitamo 🤲🇷🇸💪
Muhaaaarem Faaaazlić ko fudbaler.
Taj kao Fikret Abdić i Dzevad Galijasevic , Srbija je vazda probijala takve. Koji ce to normalan Bosnjak sluziti okupatoru i agresoru???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahaha prije će u teheranu bit farma svinja već što će genocidna turska i mala jadna behaja ući u EU I NATO razloge svi znamo a veliki Orban je to najbolje objasnio
No dobro, ovaj ministar vanjskih poslova Dragana Čovića i u slobodno vrijeme i Republike Hrvatske je došao pokazati predsjedniku Republike Hrvatske da se može sigurno doutovati u BiH, pa i tamo gdje je stanovništvo miješano, tj. gdje su i ti, kako ih zovu, Bošnjaci, inače strah i trepet po Milanovića. I ministru neće dlaka s glave faliti. Istina, to ni ne može biti.
Bez obzira o cemu je clanak, komentari brzo prerastu u ono isto prepucavanje i vrijedjanje istih osoba. Pitam se da li ce ovim osobama ikada biti dosta vrijedjanja i prkosenja jedni drugima? Neki izgleda kao da su postali ovisni o svom regularnom vrijedjanju kao na drogu. Da li cu ikada vidjeti i jednu ispruzenu ruku prijateljstva medju bivsim komsijama i prijateljima?
NA OVOM KLIXU JAKO PUNO UZP HRVATA PO KOMENTARIMA SE DA ZAKLJUCITI MRZITELJI SVEGA STO JE BOSANSKO NEKADA 91 GODINE SU U SIROKOM KLIKTALI I SKANDIRALI ...ALIJA..ALIJA..,ALIJA..KADA SU IM TENKOVI JNA BILI NA ULAZU U GRAD..VISE SU VJEROVALI ALIIJI NEGO TUDZMANU...ALIJA IH JE I SPASIO SVOJIM ANGAZMANOM..A ONDA SU ALIJI U BOSNJACIMA ZABILI NOZ U LEDZA I PRIDRUZILI SE ZLOCINCINA SA ISTOKA...TO JE TA BOBANOVSKO-TUDZMANOVSKA ELITA...
Ti da di prijatelj otisao bi tamo gdje se dedio istinski zlocin/Ahmici,a ne tamo gdje se odigrala cista vojna operacija i gdje su nastradali bojovnici hvo,gdje im je Armija BiH ocitala lekciju ratovanja po svim konvencijama. Nazalost,ti si samo jedan u lancu UZP i sikter tamo odakle si dosao.Cast onim istinskim Hrvatima koji su dio BiH i koji cuvaju svoju bosansku tradiciju.
Ti da di prijatelj otisao bi tamo gdje se dedio istinski zlocin/Ahmici,a ne tamo gdje se odigrala cista vojna operacija i gdje su nastradali bojovnici hvo,gdje im je Armija BiH ocitala lekciju ratovanja po svim konvencijama. Nazalost,ti si samo jedan u lancu UZP i sikter tamo odakle si dosao.Cast onim istinskim Hrvatima koji su dio BiH i koji cuvaju svoju bosansku tradiciju.
Kad odete u Salonu onda se može vidjeti na rimskim kartama da je put od Salone vodio još do Viteza. Tako da Hrvati kad su došli zauzeli su ponajprije sva rimska mjesta. Tako da su i danas tamo.
Ugursuz.
Vitez i jeste domet ove generacije hrvatske diplomacije.
Nažalost, mir u BiH je samo kratko razdoblje u kojem se narod oporavlja od prethodnog i priprema topovsko meso za sljedeći rat. I svaki je gori od prethodnog. Neka 2022. bude rat za mir. Bio bi to prvi rat koji bi narodi BiH dobili!?
Hebi ga,vjere kazu mir i suzivot ali mi u to nevjerujemo.
Jooj kad ćujem što nije išo u Ahmiće. ? Pa Kolinda je bila u Ahmićima i poklonila se zrtvama, i opet na Klix-u svakakvih komentara. Kad je i jedan bošnjački lider bio na bilo kojem mijestu stradanja Hrvata ? Ni Komšić, ko fol Hrvat, nije nikad bio, i to je ko vama normalno ?
Odlazite licemjeri
Koji apsurd.Od svih EU premijera,Sarajevo je posjetio Plenki i imamo Orbana u najavi.
Dusa moja, malo ima Hrvata, najmanji narod u Bosni, treba ih paziti... Pa manje ima Roma i Jevreja (dobrim dijelom vasom zaslugom), pa ne mogu doci na red od vase cike i galame.