Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VSTV postupci vrijedjaju itekako visoku inteligenciji naseg gradjanina i turaju prst u oko svima koji vjeruju da pravda postoji. U ovakvoj situaciji Parlament BiH mora zatraziti hitnu intervenciju medjunarodne zajednice da se posalje expertni tim pravnih strucnjaka u VSTV sa promptinom istragom unutar ovog osinjaka korupcije i nezakonitosti, jer su upravo Gordana, Tegeltija, Dalida &Co promotori anarhije i teskog kriminala nevidjenog u jednoj drzavi igdje u svijetu.
Nažalost opet neka KOMISIJA i opet neko oduzimanje vremena do sledece garniture vlasti a od posla UBLEHA. Hajmo ovce BLEEEEEEEEEEEEE
Kad uhapse Gordanu i smijene VSTV ova država će prodisati
Prije ce dobiti Gordana robije iako nema nikakve veze sa kriminalom nego Fadil zvani frljoka.
@THEYUPPIEEE moj klonu glupi.. Nemas ti pojma o politici
Saslusajte nedodirljive i ucinite dodirljivim sve...
Sude mi zato sto volim svoje ...