Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gordana je sramota profesije ako nista zbog zrtava rata a pogotovo slučaja,,Mate djakovica,,koji nije niti ce biti zaboravljen i kad tad ce nakaze i spodobe kao on i ona biti tamo gdje im je mjesto iza rešetka
@filozof07 OVA MISLI DA JE ONA PREDSJEDNIK DIKTATOR DRZAVE! ONA MISLI DA JE ONA SEF OVE DRZAVE, KOLIKO SE UFURALA DA CAK ONA KOMENTARISE RAD TAJNE SLUZBE? ONA PRIJETI ZASTUPNICIMA NARODA U PARLAMENTU BIH? ONA NECE DA ODGOVARA NA PITANJA ZASTUPNIKA NARODA U PARLAMENTU BIH?
@filozof07 JA VAM KAZEM, KORUPCIJA U POLITICI BIH NIJE NI 10% ONE KORUPCIJE KOJA JE U (NE)PRAVOSUDJU BIH! OVU KAD TAD TREBA UHAPSITI I SMJESTITI ZA KORUPCIJU U NOVI DRZAVNI ZATVOR. BIRALA JE KORUPTIVNO PREDMETE, HAPSILA PREMIJERA FBIH, A NIJE PREMIJERA GENOCIDA, ONA KAD TAD MORA U ZATVOR, SAD ILI ZA 10 GODINA.A KAD BUDE ISLA U ZATVOR, ONDA JOJ TREBA ZATVORITI SVE ONE KOJI SU KORISTILI LOVU DOBIVENU OD NJENE KORUPCIJE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smjeniti pod hitno ovog gabora i šefa joj ćelavog pokivača. Podnjeti tužbu za udruženi zločinački poduhvat protiv naroda ove zemlje i krivično goniti za svaki pfening mita kojeg su iznudili..
@Edin_Edo Ovo je UZNP, Udruzeni Zlocinacki Nepravosudni Poduhvat, UZNP!
Gledaj otrovne face .. Prava Sibilla the witch.. Ova bi te u čaši vode udušila...
Ako necete rastjerati govna onda se jebite
Treba govna rastjerati iz tuzilastva. Sta je barode Bosanski koda ste bez muda bojite se ovakvih pickurina
Mafijasko-hobotnicarski botovi pjene... pjenite pycke, zivot se nastavlja :) Uskoro cete obrve cupati od iznenadjenja :)))
Goca ne pencilin za ove manekene sto dzaba godinu primaju platu
kako je pravno sve lako objasniti! ona se drzi zakona i dejtonske oostavke stvari i boli je briga! nije problem ona, problem je sama funkcija...
Gordana Tadic i Milan Tegeltija… sto ih prije skinemo bit ce bolje za drzavu
Uvjek se nešto MORA a nikad ništa ne uradi 😅
Gordana, ljubljena, tebi pjevam ja! Ljubav je stvorena jedino za nas!
Ne znaju warriors tko je bio Tom Mladenić.
Jasno se vidi da neće da rade. Imaju svoje nalogodavce i mentore koje slušaju. Jasno ko dan. Politika.
Prvo sa ovima treba raščistiti da bi nam bilo imalo bolje.
Svima im smeta OSA, jer ne mogu prdnuti a da Osmica ne sazna. Zato se i bore da ga sklone. A shizofrenici iz FGR bosnjackog krila podrzavaju ta nastojanja.
@AraBL, zbog kojeg kriminala?
U zatvor strpati zbljohu zivinicki..i sestru luciju sa njom isto...sta nam sela rade drzavo jadna
Ona govori sta se mora mijenjati ali sebe tu nespominje. Da ima imalo morala sama sebe bi zatvorila.
Cijelu BiH treba resetovati potpuno i ocistiti ove parazite koji kruze 25 godin po raznim funkcijama i ove starce sve ukloniti iz politike. Drugacije kakav god zakon i sistem bili nema napretka niti boljitka ni za drzavu posebno za gradjane