Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi Dodika
ZEMLJO TISUCLJETNA, NA VIJERNOST TI SE KUNEM 🇧🇦🇧🇦
Bravo. Sad ce se slucaj ubojstva Dzenana Memica rijesit, kao i Malina ventilator. Odgovarat ce samo pijuni. Budnjo moze slobodno nakrivit kapu.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Aferim!
Bravo. Sad ce se slucaj ubojstva Dzenana Memica rijesit, kao i Malina ventilator. Odgovarat ce samo pijuni. Budnjo moze slobodno nakrivit kapu.
Gotovo je! Dodik pada! Vraća se Bošnjačka Republika BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi Bossnje smo svi jedni, uvijek cemo skupa da se borimo protiv svakoga sto krene na nas.
Ako zelis skupljati bitcoine besplatno uz pomoc igranja igrica, i ne zelis da ulazes pare, instaliraj aplikaciju na ovom linku http://cointiply.com/r/E63Qg Ima puno nacina za zaradu, i sve je besplatno, a crypto mozes isplatiti bilo gdje! Sto duze igras igrice, vise bitcoina zaradujes 😁
SADCE SE SMRKNIT MNOGIMA POSTENIM NELJUDIMA
Objektivno više si za poljoprivrede,ne ide papanluk i Sarajevo.
Ove tacke po kojima je smjenjena jasno govore zasto je to uradjeno. Pored onolike ocigledne korupcije i lopovluka ovo joj nasli. Jedino sto me zanima je jeli smjenjena radi Osmice ili Respiratora. Ili je ipak predmet Memic u pitanju?
GOTOVO,PUKLA TIKVA.
Ja nisam covek od kamena... Gordanaaaa...
Nitko je nije spominjo dok slucaj Memić i Dragicevic nije pokrenula eto drzave
E bosnjaci.. drago vam sto je Gordana smjenjena, iskreno drago je i meni😁 ❤🇭🇷❤🇷🇸🇭🇷❤🇷🇸🇭🇷❤🇷🇸❤
Sada će se birati tužilac 10 godina i neće ga moći izabrati, jao majkama jer Srbi i Hrvati opet imaju većinu u VSTV, a to im je i bio cilj da ovu smjene a da nitko ne može biti postavljen i paraliza i tužiteljstva
Stara ofajla
Samo bošnjake treba stavljat na pozicije, ipak nas je najviše
Zivorad ili Svevlad?
Ostalo jos samo 1,2m. Pravo puno😁
Napokon
Dodu vec govno gace dira !
Sad kad dođe novi na njenu funkciju on će to sve da ispravi. To je sve rađeno po političkom naređenju. Da se određeni slučajevi mogu dodijeliti određenim sudijama, jer kad sistem određuje onda baš ne možeš utjecati na svakog studiju.