Komentari (499)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da svi malo spustimo lopticu i napokon unaprijedimo odnose, svima bi nam bilo bolje...
Isto tako da nije Bosnjaka na kojima su se Srbi istrosili nikad ne bi Hrvatska bila oslobodjena.
@Gandra_1 s kim da unaprijediš odnose svega ti... Sa licemjerima, prevrtljivcima... Nekim ko ti nož zabije dok ledja okreneš. Jesmo li stvarno toliko naivni??
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ova ne silazi s BiH..
@PicVajjz u oluji nisu hrvati ucestvovali iz ljubavi prema bosnjacina vec da srpsku vojsku jednom zasvagda izbace sa svoje teritorije. Pusti bajke kolinda, znamo mi koliko je tudjman volio BiH i Bosnjake. Da volite Bosnu i Bosnjake ne biste Covica gurali u zagrljaj Dodiku
Draga Kolinda, mi smo se obranili i od vas i od srba. Niste vi nama nista pomogli, nego mi vama. Vi ste Oluju dobili tek kad ste ukinuli herceg bosnu. Da mi nismo podmetnuli ledja, ne bi bilo tvoje Hrvatske Tudjman je zrtvovao cijelu Bosnu da dobije cijelu Hrvatsku. Ali izgubicete i kamenjar, jer ste dali putovnice kamenjarskim srbima. A niko nije lud da ostane dole, kad moze u Njemacku.
Od HR politicara je jedino gosp. S.Mesic imao neko postovanje prema BiH. Ostalo sve sljam. Kobilinda bi kao i Tudjman da nas prepolovi. Mada,kad nije uspjela sila kao sto je Osmansko carstvo i Austro-Ugarska,neces ni ti kobilindra.
Ustaska gaduro. Zeljo rules! ♥️
Glasanjem za samostalnu BiH spasili smo Hrvatsku. Bilo bi dobro da Lolindi neko to kaze. Neka se upita sta bi bilo da smo ucinili kao i Crnogorci.
Latini prevrtljivci, izučava ih psihologija kao školski primjer licemjerja. Peti korpus je pokrenuo oslobađanje Bosanske krajine, a ne RH.
Gospođo KK: Da Bosna nije krenula u borbu sa Srbima 1992 godine i za sebe " vezala" 40-50000 srpskih vojnika, znate li koji bi grad po veličini bio odmah iza Beograda?
Kolinda je neostvarena estradna licnost.Nesto kao munafik konakovic.Hoce da su poznati a papci nista ni o cemu ne znaju.Lupetaju ko Maksim po diviziji.
Predsjednica Hrvata misli na Oluju u Ahmicima?Tamo je nije bilo, nego klanje nevinih, koji nista nikome lose nisu uradili!
Bistra moja Kolindice srami se svoje izjave prvo da nam niste uzimali od svake pošiljke naoružanja 30 i više od sto ucjenjivali svim i svačim Ubili Blaža Kraljeviča i ostalu pratnju sa ciljem Banovine onda bi vam možda neko i povjerovo a da ti nije bilo Hercegovački Katolika i Muslimana tvoju Hrvatsku bi zvali velika Srbija zato plavojko malo sabura prema BIH ZNAMO MI ŠTA JE VAMA BIO CILJ ALI JE SVE OSTALO NA VAŠOJ PUSTOJ ŽELJI
Ne bi bila Srebrenica da nije bilo noža u ledja ma sacuvaj me Boze svakakvih prijatela
Sto nedaje za pravo da gurate nos u suverenitet BiH.Hvala za pomoc,hvala prijateljima iz Hrvatske.Predsjednice obratiti cemo Vam se kad budemo trebaki Vasu pomoc,do tada cistite svoju avliju.
ova doticna persona nije normalna jbt ko sve vlada nasim drzavama
Nikad Hrvati nisu branili BIH,nazalost.Kolinda je,osim sto je odvratno ruzna,glupa i bezobrazna.Fino je napenalio Hamdija Abdic.Bas purgerski-odjebi i ne lazi bona.
Svo srpsko stanovništvo iz Hrvatske Krajine Olujom je protjerano u BiH i tako sad nas hebu zajedno sa Hrvatima a ona priča o nekom prijateljstvu.
A preko cije teritorije su usli mudzahedini, nisu pali s neba vi ste ih pustili
A Iran i Pakistan koji su vam platili i pomogli