Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cirkus samo mi u BiH mozemo dozvoliti!
Po uzoru na hrvatske kandidate za presjednika, Bake će na sledećim izborima obići bošnjake u Turskoj kojih ima 5 miliona i sigurno pobjediti da niko iz BiH za njega ne glasa.
Što ti nebrineš o ostalim NARODIMA u Hrvatskoj droljo jedna? A neeeeeee, u RVATSKOJ postoje samo RVATI sa Veliko H, a hrvati de fakto po definiciji "najmlađi narod i nacija" na Balkanu a ponašaju se kao oni velesrbi da su 5000 godina star narod. Gospođo, za tvoju informaciju u Bosni postoji samo jedan narod = BOSANCI, al zato postoje niz etničkih grupacija kao hrvati, srbi, bošnjaci, romi, židovi itd itd itd. I nema tvoj RVATI šta da se dogovaraju, ili voli svoju domovinu i čini dobro za nju ili SIKTER - znate dobro gdje.
a nisi nabrojao Hercegovce? -.-
Ma jooj idete mi na živce, ''u cijelosti podržavati BiH, hrvatski narod u BiH'' a ne želi ni spomenuti Hrvate u Banja Luci, uvijek samo Mostar, Kupres, Vitez?? kaj samo tamo ima Hrvata?? I da idem na izbore ne bih glasala za Kolindu baš zbog toga što radi razliku među Hrvatima u BIH, ista je kao i svi drugi političari... Svi izbjegavaju Hrvate iz BL, daaa sigurno zato što je to RS, ma moš mislit.
lakse je otpisati ljude nego dirnuti u talove
Bošnjaci su uvijek bili otvoreni za iskreni dijalog glede položaja manjina u BiH...
...a Bevanda bi Kitarovićku za predsjednicu....bolesno...
Je li se vi natjecete za predsjednika R.Hrvatske, popustite malo BiH, borite se tamo. Veceg kretenizma nema na svijetu, svi se izredase u BiH, ustvari u HB i kazu da se zalazu za cjelovitu BiH a time nas samo jos vise odvajaju . IDITE KUCI !
"_Predsjednik mostarskog Gradskog odbora HDZ-a BiH Slađan Bevanda, kao domaćin večerašnjeg predizbornog skupa, istaknuo je kako se sa skupa želi poslati jasna poruka da su Hrvati u BiH uz Kolindu Grabar-Kitarović, te da strateški cilj predsjednika RH-a treba biti zaštita položaja hrvatskog naroda u BiH. Osim Mostara, kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Republike Hrvatske danas je posjetila Kupres i Vitez." Meni je čudno da se predizborna kampanja za predsjednika u matičnoj državi, obavlja i na terenu druge države. Ne dopada mi se ovaj gest!
yebali vas vise hrvati o ostala dva naroda. gledate li od cega se zivi majmuni iracionalni.
Hajmo ja i ti dr.on. volim biti urolog
naravno
Hrvatska da napusti okupaciju Republike Srpske Krajine
Srbi su prije rata bili konstutivan narod u kroejši ali ucinise etnicko ciscenje i otjerase ljude koji su stotinama godina tu zivjeli. Trebali su se 1990 srbi i bosnjaci udruziti i napraviti drzavu srbija i bosna za kantonima.
draga gospodjo Grabar-Kitarović u prvom vasem djelu prezimena umjesto r stavite l eto dogovorili smo se imidijetli
Glabar?
Bori se draga za glasove, da pobjedis