Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg, jarane to ti je kapitalizam. Loš razglas - plati. Nema više Saveza Pionira
Ote mi riječ .Narkomančine smrdljive opljačkali građane za pola miliona,povrat 35 000,troškovi 5000,rastalili pola sa banditima trojke i opet dobri 200 000.Lopovsko pedhersko narkomanska posla.
Dubioza ispade bas dubioza... Smatraju da su oni nesto posebno a svi koji su ih slusali da su seljacine i primitivci. Promovisu neke stvari koje vise nisu interesantne a fore su im toliko ofucane da unaprijed znas sta ce reci.
TikTok21 dubiozine depresije mozes samo isprat Jala Bratovim Balenciagama .. klin se klinom izbija
Svaka pjesma, salama, pasteta, marka ko kuca, penzioneri u kontenjerima.. boze sacuvaj...ko je god sluso dubiozu sad pere guzzice u njemackoj jer su ga otherali odavde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sram da te bude Benjamina ! Narodne budzetske pare si dala ovim sto ismijavaju nasu drzavu po svijetu zabavljajuci pijane Poljake, Slovake, Cehe itd... 500 000 maraka za njih i Kuglu... FUJ gadite nam se !
Nije nam onda valjao Dino Merlin tuga, postali smo stoka i jesmo za Dubioze priliči nam a najviše gradonačelnici.
Skupina olosa
bravo gradonacelnice
Najgori docek nove do sada... Moras se bosti u venu da bi uzivao slusat ove dilere
Dubioza papci mrtvi
Jarane jedno je zabranjeno pušenje. Njihov fazon niko ne može kopirati. Kakva dubioza kakvi klinci palci
Konacno neko ima muda da naplati neciji nerad. Tako se to radi. Sljedeci put ce sve biti 5!
Dubioza bi trebala da plati sto nastupa.
Jednostavno, evo firma i ime i prezime iza svega Linden d.o.o. - Nedim Lipa - SDP ili stagod već, čuj pregovarački na 400k, exkluzivni zastupnik za Dubiozu. Nije tesko ni istražiti. Tako napišite klix......
I još 35000 na kafu
Ok, ali uz to firma koja je dobila organizaciju na tenderu treba biti stavljena na crnu listu slijedećih 5 godina. Lipa Nedim je na raznim tenderima za NG ( ukrašavanje Vilsonovog, Organizacija koncerta Dubioze...) zaradio preko milion (naših) maraka. Lik je prava ljiga, nakon izbora je čestitao svakom pobjedniku pojedinačno (: , a u talu je sa dr. Tanovićem iz Novog Sarajeva.
Sta sad od tog imamo mi koji smo bili i slusali katastrofu
Zbog ovo bi negdje sjevale ostavke, ali kod nas može proći, platiš 350000 KM za bruku i sramotu, a onda kao uzmeš 35000 KM i vidi svi zadovoljni, a grad sa Benjaminom popišo 315000 KM.
Kakav bijedan dogovor Tipicna sdp korupcija mi tebi pola miliona za nesto sto vrijedi 175 hiljada ti nama nekog strucnjaka jos 10 ak hiljada 35 vrati na racun grada i svi sretni Peraci para bidzetskih