Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite sad neku skalameriju, samo da ima, nemojte slučajno da bude nešto orginalno
Skywalk na spicastoj stijeni, skywalk na humu, skywalk na igmanu, a svaka cetvrta ulicna rasvjeta u gradu ne radi. Hocemo da trcamo prije nego sto naucimo hodati.
Nadam se da je neko strucan ucestvovao u ovom, kad grmi ovdje dromovi udaraju, a oni prave stakleni vidikovac.
Ko ce dobiti dozvolu za prodaju kukuruza i kestenja na Skywalku, zna li se sta?
draga gradonacelnice, pise postojanje dobre saobracajne infrastrukture ? jeste se vozili ikad od vidikovca do ovog parka prijateljstva ? ne mogu se dva auta mimoici na vecini dionice, a i ondje gdje bi se moglo malo sici sa asfalta da drugo auto prodje su krateri oko ceste. bar naspite par kamiona sljunka
Ali ovi gejeevci stalno tvrde da turska nama šalje samo hurme a nemaju pojma koliko je samo do sada TIKA dala BiH.
Bolje vam je cestu napravite.15 godina niste marke ulozili.
Eto sad bi trebali imati skywalk na svakom uzvisenju.Vidila zaba da se konji kuju.
good morning sve je bio san
sanjamo je spavamo zzzzz
mozemo samo sanjat
ahaa lijepo se sanjat
:-) ima li još koji skywalk u planu, malo su tri :-) Jbg. uvijek kasnite, dok sve to napravite skywalk će biti prevaziđen. Budite napredni, u korak s tehnikom i prvi nabavite JetPack Aviation pa fino pukneš niski let iznad Miljacke, neopisivo. Ovi skywalkovi i onako 2/3 godine nisu rentabilni zbog smoga ;-)
Luke Skywalker
Divno, a haj kazi nam sta radite sa Trebevica, kakve su ono 3 dizalice tamo i ogoljeno zemljiste? S kojim ste se guz0njom utalili da gore napravi neki privatluk
To ti se gradi na dijelu koji pripada rs-u
Prije ce nebo nama, nego sto cemo mi u nebo.