Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitniji dan školaraca i zaslužuju da budu sa svojim roditeljima. Sretno đaci ❤️
Svi nas mrze ali sa razlogom, ali zato Bosnjo preklinje za slobodan dan da svoje dijete, Bosnjaka, sunarodnika, buduceg narastaja Bosnjaka dovede prvi dan skole. Niko nas ne mrzi kao mi sebe same. Hvala SDA, tako treba tretirati nase sunarodnike buduce Bosnjake... a da ne govorim koliko mrzite dijete u utrobi i o materinstvu. Radnicka prava su predaleko, a ne materinstvo. Vise nas cijene ovi sa Karpata, nego maticna zemlja
Bas na vrijeme. S obzirom da je sutra prvi dan ne vjerujem bas da ce i jedan poslodavac to obezbjediti. Izbori se blize, izborima se radujemo.
Čim grad poziva a ne naređuje piši propalo, skaka nećeš dobiti glas zbog ovoga đaba se promovišeš. Poslodavci privatnici krše zakone i naredbe a na tvoje pozive se vjerovatno smiju!
pa ko im brani ,djete upali live cam. na telefonu i to je to...svakako su to nove generacije koje su naučene na to od kad su prohodale ..zar ne ???
@BIMD..... de ne boj se biće mlijeka i za tebe
Šef me još ne zove da mi kaže da mu je skaka naredio da me sutra oslobodi 🤔🤔🤔
I još nešto.Provjeriti ko nije osunećen i odmah po kratkom postupku.Pa ne laje kera ( Skaka ) zbog sela (djece) već valjda zbog sebe.Oslabio business :)
Prestani da kradeš iz budjeta otvori firmu bez podsticaja kantonalnih nesto pa njake sta i kako Smanjite doprinose a povećajte plate na 1000 da je minimalno. Glavonja
Prvi dan za školarca se pamti. Sjećam se kad sam ja krenuo u prvi razred. Mama i tata sa mnom bili. Nakon prvog dana u školi otac govori kako će sve brzo proći - školovanje. Ja evo i fakultet završio, a i dalje se sjećam tih trenutaka. Sretno prvačići. :)
sta imaju poslodavci s tim. donesite odluku o tome. ako je nesto socijalno bitno i opravdano to ne smije ovisiti od volje poslodavaca nego od volje socijalne zajednice koja dakako ukljucuje i poslodavce kao gradjane.
Bosnjo i radnicka prava, niđe veze
Poslodavci pozivaju grad Sarajevo da sa 50% $, omoguci roditeljima da budu uz svoje ‘ prvaćiće.. — Zavlada tiśina!!
Odlična prijedlog, želim im puno sreće baš onakve kakvu sam i ja imala...
lol poslodavci ce pustit,al nea toplog i moras uzet od godisnjeg