Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada sprijeciti u Bihacu i Bosanskoj Krupi da se na obalama Une vikendice grade. BEZ DOZVOLE!!!! TO JE UNISTAVANJE RIJEKE UNE!!!!
Bravo za Klix, mjesec dana nakon početka protesta tek se sad piše o ovome, a za narod da ne kaem, sramota. Da je neka glupost o Vučiću ili Trumpu i Bidenu imalo bi 500 komentara i 1000 dijeljenja. Zaslužujemo sve što nam se dešava.
ovi sto grade mini elektrane mrze svoju zemlju
Ne mozete zustaviti izgradnju nicega ... Balkan je prodat i mi se vodimo kao naseljena nalazista ruda
Imamo cak 3 komentara... a da je clanak o zvezdama granda imali bi vec 130 komentara. Sto bi se reklo znam ja nas h3bo ti nas
Ma treba fino organizovat autobus/e i pokupit žene iz Kruščice kod Viteza da vide kako se brani rijeka. Žene legle pred bagere i ne daju. Kašikom ih se jedino moglo sklonit' a da ga vidimo ko to smije...
Skupilo se 30 ljudi, zalostno...trebalo se skupiti barem 30.000 ljudi ali eto to smo mi, bitnije nam da vodimo brigu o Trumpu i Palestini a nasa kuca nam se raspada.
Da bi ovako nešto izjavio prvo si ti trebao biti tamo. Kod nas je standardna priča treba ovo treba ono ali nikako da krenemo od sebe prvo.
Građani protestuju već mjesec dana a vi tek sad pišete o ovome. Pu!