Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori se najbitnije a kataklizma koja je ljude unistila od poginulih, do unistenih objekata, puteva, usjeva to je nebitno. To se jucer vidjelo na sjednicama vlade i parlamenta. Bitna je neradna nedelja, prebrojavanje krvnih zrnaca na birou, zakoni o ribarstvu a izgleda da su ljudske sudbine pogodjenih područja poplavama totalno nebitni. Nit je ko odgovarao niti ke ko uhapsen. Narode uzivaj nikad bolje.
Bitni su njima izbori, a šta će biti sa narodom nije ni bitno. I taj narod što mu ljudi šalju za kuću oni koriste za kupovinu skupocjenih automobila. Pazite kome šaljete i dajete pare
Povedite racuna oko podjele humanitarne pomoci na podrucju Donje Jablanice. Humanitarnu dobiva onaj koji poplave nije ni vidio. Pojedinci sebi uzimaju za pravo da određuju ko ima veću a ko manju štetu i prema njihovom kriteriju dijele pomoć.