Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto si ministar,gdje vlast da to odmah rjesi,smjeni neodgovorne,molim gradjane da niko ne plati vodu dok ne otvore saltere za placanje vode i placanje bez provizije.
Oni tačno ne znaju JESU L' DOŠLI, IL SU POŠLI! ponašaju se već 6 godina kao da nisu vlast!!!
Ma to bi bilo najbolje, jer samo uskraćivanje finansija boli. Al nije bitno ni hoće li biti vode, u Sarajevu je nakbitnije da ministar nije Bošnjak i da nije SDA, pa makar i bilo gore. Uživajte, još malo će i Vrelo Bosne postati kanalizaciona jama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nedostupivo 🤣
Valjda nije dostupno
Lopovi
Banda u VIK- u, dolaskom trojke sva javna preduzeca su dodatno grohnula, treba ovo za proviziju na sud nekoga
Sta rade nadlezne inspekcije po ovom pitanju i zasto ne kazne odgovorne ,za ovakve stvari ?!!?!?!
Podrska za ministra ,naravno da je nedopustivo ! To je pljacka gradjana osiromasenih i sirotinje !
Po povratku sa puta?? Je li ovo srednji vijek, svi u rukovodstvu imaju i kompjuter i mobilni telefon i duzni su citati svoje poruke i mejlove tokom radnog vremena iako su "na putu"
Prestati plačati vodu od ovog trenutka, ali zaista svi mi i to sve dok ne riješe njihov a ne naš problem( a kad se prestane plaćati riješiće ga za sat vremena).....i traziti od KJKP ViK d.o.o. Sarajevo odštetu kada ponovo uvedu fer naplatu
Imam osjecaj da ih libo racku za sve nas ......
Sta je cudno od toga se uzmu milioni otisao da promjenim licnu kartu 18 km a uzeli proviziju 1,70 km i koliko tako ima ljudi ali veca ne pljacka ovih bht operatera koji svaki mjesec uzmu 1 km..
Šta znaći "nedostupivo"?😶
NeDostupivo, neko disleksican u redakciji...
Najbolje bi bilo prestati plaćati vodu dok se ne uvede način plaćanja bez provizije. Dužni smo po zakonu platiti vodu, ali ne i proviziju. Sutra mogu reći provizija 10 KM po računu i šta onda.
Ide sezona godišnjih odmora, treba novaca, pa moraju preko naših ledja šta zaraditi. Zemljo otvori se šta nam rade...
Pa ima li smjene nesposobnog rukovodstva.
A šta se može uradit sa bude dostupivo 😂
Ovi se indijanci ponasaju kao opozicija