Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto nije za smjenu Hadzibajrica je bruka. Doslocno je legitimno uhvaćen na djelu kako vrši kriminalne radnje.
E čuj građani da glasaju da bi opozovali LOPOVA !!!!! Pa bolan to je po principu automatizma trbalo smijeniti i NIKAD mu više ne dati da zakorači u općinu kako njemu tako porodici !!!!!! Naravno prije toga dobro odležati u zatvoru !!!
p.s pas mater i državu on u zatvoru za lopovluk a još uvijek prima platu od iste !!!!! MRŠ treba da istruhne u zatvoru P. mu materina !!!!!!
AUTOMATIZAM JE KAD DOKAZES! Hocemo cekat 5 godina da se donese konucna presuda?!
😂😂😂😂😂😂OSUMNJIČEN ZA ORGANIZIRANI KRIMINAL I JOŠ NA FUNKCIJI A JADA OD DRŽAVE I SRAMOTE DA TOLIKO NAROD PONIŽAVAJU JOŠ REFERENDUM O KRIMINALCU MOŽDA SE OKUPE GRAĐANI PROTESTUJU DA GA ZAŠTITE KAO POLICAJCE KRIMINALCE STO SU SKORO PROTESTOVALI😂😁😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Nedamo mi Hazibajrica
Zasto je vijest izbori u deset puta manje vaznoj opcini?😄
Čovjek u zatvoru, treba da se demokratski izglasa da li treba da ostane načelnil. Zovi nadrealiste
Mnogi bi ga u zatvor i bez suda i sudije. Čekajte malo. Svaki čovjek je nevin dok mu se ne dokaže drugačije. Nije ovo Zimbabve. U zatvor šalje sudija a ne novinar.
Koga briga.
U normalnoj bi državi sam podnio ostavku, da ne moraju društvene pare za referendum da se troše. Ne dajte bega, ima još toliko toga da napljačka 🤣🤣🤣
Dobro jutro. Ima li tih sendviča? Ili je u pitanju hot dog :)?
Bilo je lijepo dok je trajalo Ali sve dođe na naplatu
Doš‘o i tebi vakat da odgovaraš za svoje postupke Hadzibajriću! Razligu negdje daleko, nakon što propjevaš!
Kaze moja nana sa Vratnika: “he*o mater sta je pokro” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣