Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam za bilo kakav oblik nasilja. Kamo srece da smo ovako poletni kad nam ubijaju zene, djeci drogu nude, kad nas strovaljuju u ponor. Recpect za okupljanje, ali moramo biti azurniji u okupljanjima vezano i za nas same.
Srce organizuj ga pa cemo doci
Ovo su p l a c e n i c k e organizacije za zastitu zivotinja. I ovi ljudi su izasli jer primaju novac za ovakve stvari. zapadni vlasnici su c i f u t i i njih nije briga za ljude
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
protesti zbog mede( jako volim pse i to je ok) ali nema protesta sto je sticen moamer kasumovic, samir aligodzic, onaj Lavić, nastavnik sa ilidze isto fiskultura. pa sta je ovom narodu? ok je da neko dira djecu?
Spisak je golem, ili kao recimo Bilajac, Lihić, Džanović i sl.
Dežurni revolucionari se javljaju kad god neko nešto organizuje da bi pitali zašto se nije organizovalo nešto drugo. A ko ti brani?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje su protesti za Kasumovica da ga ponovo uhapse,za njega ne protestirate,ko j..e Meda
Imate pojedini ŠKOLE pa milina raditi i obratno
Jesu li ovi sa "školama" sve pošteni i uljudni ili je mali broj školovanih u ovoj našoj državi, pa se ovim "školovanim" kriminalcima sve oprašta? Možda su to pak oni koji su prije rata skakali po istočnim selima, a danas pak ugledna i školovana gospoda?
Virtue signaling je patalogija.
Lijepi šinteri i lovci!
Opet inicijali.Aco Matić se necovek zove.Zaustavite ubistva nedužnih zivotinja.Stop nasilju nad zivotinjama.I one imaju pravo na zivot.Kao i mi svi.
Bolesnik...on bi to i covjeku uradio...
Bolesnik...on bi to i covjeku uradio...
Bolesnik...on bi to i covjeku uradio...
Ma neko ovo montira, gdje ce se vise okupiti naroda za cuku, nego za covjeka. Da se ovako organizujete za druge ljudske nepravilnosti bilo bi dobro.
Svaka vam čast Sarajlije. Onaj ko voli i aktivno štiti životinje je osoba kojoj je normalno da priskoči u pomoć i čovjeku i životinji u potrebi. To su takvi ljudi. Još jednom, veliki respekt.
Zapamtite ovi sto komentarisu zasto protesti za zivotinje, a ne za.... su isti oni koji negativno koment. mlade koji traze subvencije za stanove, proteste protiv nasilja nad zenama negirali rijec femicid, pisali kako su i muskarci neke zrtve, a na tim istim protestima na prste mogao si nabrojati koliko muskaraca je bilo. Zacepite!!!
Licemjeri jeste li potpisali peticiju? https://www.onlinepeticija.com/apel_za_hitnu_izmjenu_i_dopunu_krivinog_zakona_federacije_bih
ovaj narod zasluzuje sve što mu se dešava
Očito da građani u Sarajevu žive u nekom paralelnom univerzumu gdje je cuko najveći problem. Jeste li izašli na proteste za malenu Dženu Gadžun? Ah da, naravno da niste jer su njene ubice povezane sa Trojkom. Znate, nije to isto kao slučaj Memić, tako kaže Senad Hadžifejzović. Cuko je ipak važniji. FUJ!
Tri konstitutivna naroda,vi ste iz p.m.dobavili fjiđi ,fjuđi i ostale koliko se pravdate i krijete svoja dijela ,dali bi dr.đekil preuzeo za vas odgovornost ?
To je ta sarajevska "fgr" elita. Glavni problem i preokupacija su im prava životinja, ko da smo u najmanju ruku Švica i u državi nam teče med i mlijeko. Iskreno, ovaj narod nije ni zaslužio ništa bolje od onog što mu se dešava.
Sramota da se šuti na sve što nam rade od drzave i da se izadje na proteste jer je neki kreten u Lukavici ubio psa. Meni izgleda ovo nadrealno ali obzorom da su ovo placenici onda je sve jasno