Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva laz.. Po statutu Grada Zenice je to jasno regulisano. Fuad Kasumovic moze i u pritvoru da potpise dokument kojim ce ovlastiti nekog zamjenika koji onda moze i da predlozi Budzet kao i sve ostale stvari.. pa sta da se nedaj Boze covjek razboli i mora na bolovanje? Pa to je sve regulisano statutom Grada Zenice. Samo vi na ovaj nacin pokusavate da stvarate pritisak na sudstvo i tuzilastvo, sto meni pokazuje da ustvari Fuad i nije bas cist.
Jutros je stotinjak Fudinih pristalica krenulo iz Zenice ka Sarajevu Zaustavili ih kod Doboja 🤣
Došlo da plati što se zamjerio kladionicama. Zašto u Sarajevu niko ne smije da zabrani rad kladionicama u krugu od 1.5 km od škola.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa, jesmo li mi komunistički kolhozi da sistem staje ako nema JEDNOG čovjeka?!
e jes jaka zenica
Kreteni jedni, ovo je ofirno do bola, zar vrsite pritisak sa najugrozenijom populacijom. Fudo kriv ili ne to ce sudstvo dokazati, gradske institucije moraju raditi sa ili bez Fude. Ili ste mutavi? Moje misljenje da su Fuadove namjere u slucaju Autobuske stanice bile dobre, zeleci sacuvati Autobusku da je ne otmu SDA lihvari jer su to vec davno pripremali Almy i co... Medjutim ako su u tom postupku koristene nedozvoljene pravne radnje onda je kriv i tacka
"iznenadno odsustvo"
Došlo da plati što se zamjerio kladionicama. Zašto u Sarajevu niko ne smije da zabrani rad kladionicama u krugu od 1.5 km od škola.
nije se on zamjerio kladionicama, nego im je pogodovao. U Zenici se nijedna nije zatvorila, nego ih je vise. Cak vise ne placaju ni porez koji su prije placali.
pravite komediju, ako ostane doživotno u pržunu, onda je propast Zenice? Izgleda i vas bi trebalo u pržun ne radite a dobićete platu a možda i povišicu
Je li i omo tamo piramida
Stotinjak Fudinih pristalica krenuli jutros ka Sarajevu pjesice, zaustavili ih kod Doboja 🤣😂
🤣🤣🤣🤣
Fudo, Konakovic i resto odbjeglih od SDA Coza Nostre su SVJEDOCI POKAJNICI 😎💯% Pomozimo im da slome SDA mafiju 🖤☠️🖤
Oni su iz SDA otišli samo zato što nisu mogli nahapat koliko su htjeli
Kriv il ne, treba vjerovati u sudstvo ali ovaj SDA pokusaj svrgavanja je samo plus u njegovoj borbi sa bivsim kolegama. govorim kao neko sto kritikuje kasumovica konstanto. sad se moze pravdat da ga SDA stalno kroci
Lose uradjeno od nadredzeni za ovo..Samo su dali jos veci vjetar u ledza ovom kasumovicu..
Za 7 dana Klix nije objavio nijedan detalj o optuznici i djelima kojima se tereti Fudo. O respiratorima smo culi sve i prije istrage, a kamoli optuznice i sudjenja. Zasto Klix suti?
Vidjaj ovih ko biva nema u Zakonu šta se radi u slučaju hapšenja gradonačelnika, te zakone kao da su pisali naši lopovski političari ali kozo naravno da ima šta se radi u slučaju odsustva Gradonačelnika i postupi kako treba
Sad bi bila fora da dodje Kelestura u pritvor i gadja Kasumovica rokovnikom!