Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje opet neki navijaju za svoje huligane, a huligan je samo huligan i nista vise. Ako ih već ne bambusaju onda drastične kazne za svakog ko se tu našao a pogotovo ko je sa palicama hodao.
Trazimo od vlasti da postave kontejner sa policijskim nadzorom na Spanski trg!!! Djeca u gimnaziji su nam nesigurna.Kamere nisu dale efekta cim se sukob palicama naoruzanih navijaca desio u ranim vecernjim satima.
Sve dok HDZ ima kontrolu nad MUPom.HNK.ovo ce se ponavljati.
da policija ima Body kamere mnogi učesnik u tučnjavi bio bi snimljen i (valjda)priveden a poslije žestoko kažnjen
Sta ce im im kamere oni tacni znaju imenom i prezimenom ko je crtao taj grafit i koga su cuvali. Pa ne moze se 200 ljudi tektako okupit bez ikakve najave. Samo govori ko drži MUP i koga mup cuva
Bravo, Bitno je da su osudili , bilo je i vrijeme... e aj sad stisnite petlju RA i Ultrasi !