Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorili granicu kad treba sezona da pocne a van sezone od Oktobra pa sve do Aprila/Maja zatvorene jebat im mater. Lijepa Crna Gora i Albanija, vise volim otici gdje mi je dalje nego kod šokaca. Po
Svi ovi što provode populisticku politiku poput ovih strucnjaka od komentatora ovdje na webu ili Komšić prevarant...neka ponude svoju gospodarsku politiku tj program da se moze njihova kviteta ocijeniti. Vjerujte mi da imaju 2 zuba i kradu koliko je u njihovoj moci a izigravaju najevece domoljube. Pravi domoljub i normalan covjek zna gdje je kultura i granica,ali dzaba je to pricat primitivcima koji zive na racun drzave
Ja mislim da je centar europske kulture u Grudvama, Lištici itd.U Bosni ima primitivaca al kada naletiš na papka kapitalca iz gore pomenutih varoši onda je to na kvadrat.
Molim Bosnjake da ne idu u Hrvatsku na more,otvorice oni hiljadu prelaza od juna do septembra,da im je para,samo ko je budala nek im ide sad vec javnim nasim neprijateljima.
Javi se psihijatru, dok još nije kasno. Takve psihopate nam i ne trebaju na našem plavom Jadranu.
Lijepa Crna Gora sto je jeftinija i ljepse djevojke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeftinije u Bosni ...