Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija
Za sat ce bit vijest. Građanima BiH ipaaak nije dozvoljen tranzit ako putuju u Neum.
@MOSTAR BIH A naš lebu običan narod!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta je kriva u svemu Hrvatska? Bosnjakinja sam ali ljudi su u EU, druga su drzava, imaju pravo donosenja odluka. Zapitajte se zasto nije nakon 30 godina gotov put preko Svitave, zasto nema auto put? Ko nam je kriv? Nasi politicari ili Hrvatski? Zaboravite na trenutak da smo BiH. Sta da smo Njemacka i Austrija? Hr pravi most za Peljesac a mi?
A šta da radim u Neumu? 🤔
Prepali se da im BiH nebi spustila rampu za Dubrovnik!
Jbite se. Al gl da ste vijest klixu poturili. Sta ce sad onih 300komentatora koji su sr,.,ali
Jbg ako se zoves Mate, Ante il Tomislav onda mozes
Vala jada .i novinara.Mora da Vam djeca pisu tekstove
Ako ministrica Turkovic donese odluku o reciprocitetu mislim da ce i odluka o samoizolaciji biti povucena u roku od 24h.
Na sami pomen reciprociteta ministarstva vanjskih poslova odjednom sve razjasnjeno i dopusten tranzit.
I sutra kad otovre granice pametni Bosnjo ce ga vaditi iz govana i propale sezone 😊
Sta vise se igrate..te ne moze..te moze..ma mars u pizdu materinu.
rvati su jad od nacije ..bas se ničega ne stide ...fukara u duši
kakav je lijep osjecaj ove godine reci da necu nigdje na more zbog korone a ne zbog para ko sto je bilo prethodnih 4 godine. da hoce ovo jos potrajati dok ne otplatim dugorocni kredit po ekstra povoljnoj kamatnoj stopi pa da ne ispadam kokuz pred snobovima sto su im babe kupili stanove
A ja Novinara. . .
1:0 u produzecima prvog poluvremena :D
"... neki građani BiH tvrde da im ulazak u Hrvatsku nije bio onemogućen, dok drugi navode da su prošli bez problema.". Neki smo cjepidlake, a neki pišete nelogičnosti.