Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma šta se pravimo budale u rukavicama, zna se ko tu radi, kratak je život za finoću
bolje tražite u bankama spiskove primanja u javnom sektoru .. sve će biti jasno
Gdje si glumac? Gdje ti je ekima Mustafic, Tanovic, Kojovic i ostali glumci, reziseri? Odakle bi nam vi investicije doveli?
Od arapa
ili povedite proteste i stanite na celo ili prestanite srat . skupljate zicere i jeftine pojene koje nicemu ne sluze
Vidi ovog kvazi politicara. Ovo je onaj sto je ime svoje promijenio. Sta bi ovaj tek radio da dodje na vlast!!!
Zakon kaže, ali se to ne provodi. Razlog je taj jer ne postoje "dovoljno snažne državne strukture" koje bi ga provodile a razlog i za ne postojanje države je taj što su na čelu isti oni koji ne dostavljaju podatke ili agencije. to je jedan zatvoren krug koji je nemoguće prekinuti iz razloga što oni promovišu jedni druge na ta mjesta i pozicije u agencijama, sudovima, zavodima, tužilaštvu i ostalim mjestima zaposlenja podobnih unutarstranačkih istomišljenika.
Sve što je na državnim jaslama treba biti TRANSPARENTNO tj. dostupno javnosti !
mislim da niko pravilno ne tumaci zakon o licnim podacima u Bosni i Hercegovini....... koriste ga kako se kome cefne...........kada trazimo podatke u banci o osobi koja je digla kredit i koja je pobjegla i objesila teret na ziranta...........eh .....to se ne moze dobiti "kaze zakon o licnim podacima" o sto je taj neko pocinio krivično djelo.....nikom nista...ma ima milion primjera
Dosadan si i ti vise...
Ma kakva veze ima jel oni otkrili ili ne, pa eto Sebija se voza u drzavnom autu i to onaj majmun jos izrekao onakvu glupost. U svakoj normalnoj drzavi bi morao da se skloni, da otkaz ... a samo ovdje narod suti ! I sta sad nekakva imena znace nama ?