Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Win-Win situacija. Ima dobro placen a nikakav posao a zelio je jos bolje placen i isto nikakav posao. Ostao mu prvi. Nisu oni toliko pametni koliko je rulja - paglu.
Pa isao je na nizi nivo i manju placu, makar malo treba procitati i raspitati se prije lupanja gluposti.
Dennise, drugi put gubiš na izborima za načelnika općine. Ako imaš imalo odgovornosti podnesi ostavku na mjestu federalnog zastupnika i zauvijek se povuci iz politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogo si gore proći mogao te pobjediti lik iz zatvora ko neke hahah
Mi smo jedina država na svijetu gdje čovjek iz zatvora bude izabran za načelnika. Pablo Eskobar ako se ikad rodi ponovo ovdje će
Zatvor nije mjerioo, jedan je Ibro Berilo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BOLJI JE KLOC MANDA VOJVODA
Glasao sam za tebe jer je Mandic ogranicenih radnih sposobnosti.
Moj Muhamede idi sad u Berlin
Treba mijenjati mnoge zakone pa tako i zakon za glasanje. Kako možeš biti načelnik nisi osvojio ni 20% glasova a još ga novinar velića kako je dobio više nego ostala četiri kandidata.Sve kad se sabere nije ni 40%.
Ma da sta te briga.Probao,ne ide. Sreca pa si se uhljebio kao federalni zastupnik,pa neces na biro.
Bolje da šutiš, onako ljudski je...
Smetschar obični...
zar ovaj bečlija nije promjenio ime i prezime
Muhamede jarane, a da se okanes politike i mlacenja prazne slame, vidis da ti ne ide. Krenuo si od Nase Stranke, a zavrsio kao SDA potrcko
Moj Muhamede, propao si kao žeton.
ublehas level pro
Posteno bi bilo da je dobio otkaz kao zastupnik! Ali uhljebi ne mogu pasti...
Tanak si druze, kardinalna greska SDA,DF-a,SZBIH. Da je dobar, perspektivan, mlad i skolovan kadar SDA za Nacelnika postavila, Srdjan ne bi imao nikakve sanse. Ali eto
FGR i Crveni u Sarajevu (vidjeti pod Mandić i Lugavić u TZ) će uvijek glasati za svoje crvene ali ne one prave komuniste i socijaliste - nego za one crvene kojima su BG i ZG draži od Sarajeva - čiji tipični predstavnik je Nikšić. Znaju oni da je Nikšić nivo Mj. zajednice ali će ga zbog podatnosti sh centrima moći rado držati što duže na čelu SDP-a.
Mohamed Denis Gratz Grgić zvani propast
Boga mi kao da si dobio Oskara, a ne zijanio! Samo je još falilo, "This is for my country, for Bosnia!"