Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dva dana sve palo.Od Rogoja,Trnova do Grebka.Toliko smo bili nespremni i pripremljeni.Srozali li nas na Igmanu,na koridor sirok 1 km.Panika,da smo prvi put u ratu,streljali naseg zbog napustanja linije.Njihova operacija Lukavac 93 Focaci nadljudskim naporima zadrzali liniju kod Proskoka. Potpuno nas iznenadili Mladic i Milovanovic,jest da su imali destine tenkova,i sepet artiljerije.
Oni koji su oslobadjali te teritorije od Hrasnice do Grepka su ili poginuli ili rvi ili jedva prezivljavaju nikog nije briga za njima,mislim na gazije Focanske i prve Bosnjacke brigade,normalno i momke slavne i viteske brigade kao i 4 motorizovane i Gorazdanskih boraca,zamisli ti ljudi ni dan danas nisu dobili ni boracki dodatak,mole za 2 km,sve ostalo je suplja,zivi sam svjedok.
Još je te i gore ali ne moze stati u komentar. Mnogo gore ali vjeruj poželjet će ova zemlja te ljude ali njih više biti neće. Sadašnje generacije nisu u stanju da "čimbur" sami da naprave te naručuju hranu ko morževi.
Ovaj rat je bio dogovoreni rat da se sda uvali u vlast i to smo skupo platili kako životima, sakaćenjem tako i rasprodajom Države!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što ne spomenete Trnovo, šipak bi bilo slobodne teritorije al eto svako piš sta mu odgovara.
Ne zaboravite nikad one koji su dali svoje zivote za spas svih nas koji i danas zivimo u miru i slobodi, nemojte da se zalite na sadasnjost jer je omogucila da lakse ucimo o proslosti i ono kroz sta je prosla vojnicka cizma, ko ne razumije proslost ne razumije ni sadasnjost i zbog cega je ovako lijepo, politika ne treba u ovakve dogadjaje i dr., ovo bi trebao svaki covjek da osjeti, posjet ili cita o tome, dok su granate padale na glave nikom tada nije stranka bila u glavi vec porodica
Mnogima valjo u ratu,jer da nije bilo rata nebi vidjeli civilizacije
AVDO HUSEINOVIĆ TREBA NAPRAVITI FILM O PUTU SPASA,HASANU TURČALU!!
Ne treba zaboraviti ali koga briga za grebak halo sve se raspada
Ekoooonooooomiiiijaaaaaa!