Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo i mi da počnete gledati svoja posla...pa šipak.... Vozdra smradu...
Mi očekujemo da se ne negira genocid u Srebrenici, naš jezik naziva bosanskim, a ne bošnjačkim ciljano zbog provokacije i da se ne miješa niko u našu državu!! Ko se sastane od bošnjačkih političara sa njihvoim koji naš jezik naziva bošnjačkim postat će izdajnik Bošnjaka i naše države! Ne smijemo dozvoliti da nas gaze i vrijeđaju! Uspravimo kičmu!!
RH+HV+HZHB+HVO=UZP. Sudska cinjenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ocekujemo da odjebes u troskocima ministre za unutrasnje organe probavnog trakta.
Likovi koji su izvršili agresiju i UZP nad BiH su nagrađeni i još od nas zahtijevaju nekakve reforme. Heheh, kuurrvo evropska...
BiH je protektorat Hrvatske. Jedan ministar Hr naredjiva sta ce u BiH raditi
OČEKUJEMO da strana u sukobu u BiH, HRVATSKA - prestane da se petlja u unutrašnje stvari susjedne suverene države i da poštuje obavezu i mirovnog sporazuma da se NE PETLJA i NE KOMPLIKUJE odnose dvije države.
mi se fol bunimo a pogledajte ko nam je vodio i ko vodi drzavu, isti uhljebi kriminalni preko 25+ godina, fol nam kriva hrvatska, srbija, stranci hahaha, poklopi se narode glupi, suti i trpi...
Odgovor Bošnjaka, psovke psovke psovke...Daleko ćete stići
Pa ovi se Hrvati pravo miješaju u BiH. Ispade ko da su piolitička partija iz BiH a ne Vlada Republike Hrvatske. Dokle ovako?
Prevariti Neces! Direktni slobodni izbori pripadaju BiH naciji-gradjanima, indirektno u drugom krugu radite sta hocete necivilizovanim hajduci.
Prvo cemo oboritii ovo sto ste izlobirali,a onda cemo raditi na ustavu i izbornom zakonu . a vi u Hrvatskoj donesite izborni zakon do izbora koji morate pa vas fata panika.
Jako je zalosno da nikad poslije rata nismo imali politickog lidera koji bi u ovakvim momentima znao odgovoriti i vratiti Bosancima dostojanstvo, ali se glasa za koruptivne majmune, zbog toga i treba da nestanemo kao drzava jer je ne zasluzujemo!!!!
Ocekujemo od politicara u HR da ....u od BiH, ima li iko da moze i zna ovo izjaviti od nasih politickih lidera, eto vam vase nepismene sanerske patriote glupi nasi glasaci
eno sad gledam na tiktok kako pozivaju hrvate iz dijaspore da se vrate .kaže,da Hercegovci skinu jaram sa sebe.Da bog sačuva .eto na šta pozivaju.
i mi očekujemo da nas se okanite.đubre jedno.
Izbori su prošli, a nagomilani problemi čekaju. Ništa nije uređeno u vrijeme poskupljenja, nestašica hrane i energenata, čeka kandidatski status.... ovu vlast ili čeka stvarno posao ili vruće proljeće. Neka izaberu. Narod zalihe i ušteđevine troši, a kada potroši?
Popushi ti nama qrchinu ćoravi , ćelavi , smrdljivi štovaoče krivoustog njeFra i njegovih ideala
Odhebi od Bosne što dalje. Nije zdravo kada si u blizini. Zaudara na fašizam.
Sda i njihovo radikalno desno krilo df uskoro lijepe plakate; Zeleni...recimo NE -EU,SAD i UK
Ne svim podrepašima domaćeg, i svjetskog nacional,klerofašizma.
EU i SAD su zamolili Hrvatsku da bude lokomotiva za zemlje zapadnog balkana prema EU...sad...hoće te zemlje prihvatiti...vjeruju da hoće