Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi Komšić bio opcija al 2022. ima moj glas i ljudi koje uspijem nagovoriti. A, neće mi biti lijeno da nagovaram. Ćeraćemo se.
ja patetike braco draga
i sanjat ces 50g njemacku, i eu, a bit ces u toru kao sada pa ti tjeraj inat
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jao komentara neupucenih ljudi. Pa citajte malo nesto osim nasih portala koji kreiraju javno misljenje po necijim naputcima. Saudijci ne mogu ni u jednu zemlju clanicu EU bez vize. Zasto bi im mi dopustali??
Ovaj Adz zaista nije dio rjesenja.Ne mogu se sjetiti da su i jednu dobru stvar napravili.Ali bas ni jednu.Bastine lose ideje i lose poteze ciljano na stetu Svih pa i njihovih .Bljak
Naredio Dragan, znamo to... ti si samo figurica
Pa ne bih komsica izdajicu i pijanca... nema jebene sanse
pseudopromicatelji evropskog puta, na osnovu uredjenja bih na principima koji su potpuno suprotni eu principima. naravno da je to nemoguće, bih ukoliko unutar sebe nije zasnovana na eu principima, onda ne želi i neće ići ni u eu koja je unaprijed spremna na diskriminaciju prema bih.
Kaznit vas na izborima!Onaj koji bude dao glas na sljedećim izborima ovim jadima Sda, Snsd, Hdz je veliki neprijatelj nase djece, i svega dobrog u ovoj državici!!!I Ne vjerujem im da vec ovo nije predizborna kampanja pocela!!!
dzaba izgleda i reisova podrska blajburskoj misi u katedrali...Latinski licemjeri
eu je postala ozbiljna kočnica u razvoju bih, uključujući ograničavanje slobode kretanja u i iz bosne i hercegovine. istovremeno diskriminise veliku vecinu gradjana bih dajući odavno jednoj manjini specijalno pravo eu gradjanstva. ako iko u jednom ttenutku pocijepa bih to će biti samo eu i niko drugi.
kad tad ce hdz dozivjeti 9 maj 1945,jer kako stvari stoje hdz u bi pozavidjeli svi oni presudjeni u ninbergu i oni i oni koje nisu uspjeli uhvatiti,zboghdz a i jednog dijela medjunarodne zajednice jevreji i romi prezivljavaju jako ruzan period koji podsjeca na lll rajh jer jevrej i rom ne mogu zbog njihove diskriminacije biti kandidati sa najvise nivoe vlasti,mozda ih satler toliko i hvali kao nosioce eu vrijednosti
ma samo objavi ziro racun, sta ga zavlacis
Najveci fasisti sto je ova zemlja izrodila su ovi kamenjarski srbi i njihov adz,raditi protiv drzave u kojoj si rodjen je stvarno teska bolest,neizljeciva.
ako bih nema suverenitet u donosenju odluka i to zbog neizvjesne mogućnosti članstva u eu, kao i onih koji uslovljavaju taj suverenitet u ime eu jer već posjeduju eu pasoš, onda je to ucjena i nasilje eu na bih. bih u takvom okolnostima mora reći odlučno ne evropskim integracijama, odustati od njih i posvetiti se vkastitom putu u budućnost.
kocite sve ali izbornog zakona po vasoj nacionalistickoj mjeri nema mozete se jedino pusiti dok vam narod ne pokuca na vrata a kad vam pokuca tad ste najebali
Ma znamo vas dvolicnjake. Ta prica je samo za vas same. Neprijatelji BiH koje smo davno prozreli. Gubite poziciju i sve cete vise zbog takve politike.
kradeze, fashisti opet u akciji.
Nek dolaze al da skinu ninđa maske.