Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMIN
cestitke Aliji i svim Bošnjacima pobjeda najvrjednija ovih izbora
NASA JE I SREBRENICA🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alija je pobjedio jer ima jos 1500 poste
pobjedili su povratnici, pobjedila je Bosna
Tabaković će pobijediti kao Biden. Tek treba da se broji 1600 koverti. Znači Tabaković sa 1000 glasova prednosti i neka bude nevažećih i muljaža onda sa 600 što mu je više nego dovoljno za pobjedu. Hoće neko ovaj vatromet 'polizat'. :)
Da nastavim... Moju zelju da se pronadje svaki grob ubijenog Bosnjaka u Srebrenici i da se zatvorom kazni svaki ubica, bez obzira ko bio, nije ubijao u nase ime! Ko god bio vlast
Moji Bosnjaci dobri. Ja bih samo da se sjetite Durakovica i ovih rijeci kad se obrade svi glasovi... Realno je da Gtujicic dobija, inzinjering.. Tako da je ovo klasicna laz. Ali to ne mjenja moju zelju da se prona
Mascini vlah ce opet 😂
Svaka cast ovo je radost a ko ce voditi Sarajevo i opcine i bas nije bitno.Suljo,Srdjan ili Ivo svejedno.A za Srebrenicu velika stvar je odlazak radikala srpskog u kantu za smece...
Grujičić=Trump;-)
Zalosno je sto je ova Srebrenica tako jedno odvratno mjesto. Za dan zalosti svi sute a slijedeci dan cetnicke pjesme, seljaci.
Vratili smo izgubljeni grad ponovo
Onda treba čestitati pobjedu obojici
Srebrenica je prodata za sarajevsku opcinu Centar
Nije, ASDA je prodala Srebrenicu za dio Cazina.
Najveca pobjeda! hvala Bogu dragom, jos 1600 bosnjackih glasova postom i to je to
Ako tako kaže Duraković, ne vjerujem.
Pa ko je sad dobio ?
Do unazad par godina, kunem se Bogom dragim podržavao sam bošnjake u pobjedi u Srebrenici, maksimalno. Kada sam vidio kakva sve stoka (ruku na srce nisu svi isti) od tamo dolazi i kako se ponaša, bahatije od bilo koga, rekao sam dosta. Napravio je taj isti narod, brend od Srebrenice koja je BOLNA RANA svim građanima koji vole ovu državu i koji vole ovaj narod. Od genocida, vi ste brend pravili, strašno, jadno i krajnje NELJUDSKI!
@gooUser1605050777 sram te bilo, prvo kao ruku na srce nisu svi isti, onda dole govoris TAJ NAROD napravio. jadno i krajnje NELJUDSKI!
@lutvoredzepagic Fikret i bagrica od prije 10 godina, čak i 15 godina, vrati unazad film biće ti jasno, ti ljudi, koji potiču iz Srebrenice su iste donacije pokrali, brend pravili, zarađivali na kostima nedužnih ljudi koji su izginuli u GENOCIDU! Majke Srebrenice 90% njih u bijedi i siromaštvu dok se 10% njih busa u prsa kako ima 4-5 hiljada mjesečno! Jel to nije narod iz Srebrenice?!