Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema fukare i mrake da je ovu državu zaobišla. Od afričkih migranata do Čečena. Da me ko ne shvati pogrešno, ljudima treba pomoći ali mi sebi ne možemo pomoći...
A ŝta bi s onolikim migrantima ŝto su nam kampovali po parkovima i ispod svakog semafora?Kako su oni doŝli i otiŝli?Nisu im valjda porasla krila.6 Čećena problem a 66 000 Marokanaca,Avganistanaca,Alžiraca,Sirijaca nije bio problem?
Kada su krscani bjezali od ratova iz Iraka ili Sirije svi se takmicili ko ce ih vise preuzeti ali kada musliman bjezi od rata, onda je prijetnja i vrati ga nazad. Nismo glupi Hofmane.
Ti znas da ne dolaze kao turisti. na osnovu cega klosaru Hofmanu?
Šta će jadna djeca, kad psihopata gura u rat dok on glumi Ramba na spotu
Oni ne mogu posteno uci ali zato mogu Marokanci bez dokumenata i sa cakijom.
Tako su isto radili sa kurdima. Pa ovi nasi sto budu vani ogorceni na nasu vladu jer non stop slusaju kako neki koji se kasnije provuku preko neke druge zemalje pljuju po Bosni. Postavlja se pitanje da li se ovo moze drugacije rijesiti. Da u samom startu ljudim na teritoriji Rusije/Cecenije bude objasnjeno da Bosna nema tu moc sem da guli svoj narod.
Oni ne mogu posteno uci ali zato mogu Marokanci bez dokumenata i sa cakijom.
A kako se to dokazuje, titemi dosao turisticku
Ma samo nek nam žene ne diraju!
Ko fol bi trazili azil u HR. A Slovenci danas uhvatili grupu od sto i vise ljudi koje su nasi propustili dalje. Eto njih kod vas nazad iza Nove godine.
.ebo ti buljevar mater - Nocni vukovi su proglaseni bezbjedonosnom prijetnjom i zabranjen im je ulazak u BiH milion puta. Ceceni nisu nasi saveznici nego Putinovi - neka ih Dodik ugosti
Ako su protiv Putina i Kadirova treba ih pustiti a domaće rusofile poslati na front.
Zašto je Čečenima zabranjeno ulaz a rusima nije, šta to znači rusi mogu bježati a Čečeni moraju u rat, zabraniti i jednima i drugima
Pa ti Čečeni baš p*čke kad bježe od mobilizacije. Doduše, da je Rusija u ratu žrtva, pa hajd, ali pošto je agresor, haram je za njih ratovati.
Kad se sjetim odlaska bosanaca putem svedske, danske, norveske… bjezali od mobilizacije pa onda rata u drzavi… dobro se dobrim vraca hahaha, licemjerni Bosnjo
Ne radi se o istoj vrsti izbjeglica, nasi su dezertirali, bježali ostavljali braću, prijatelje da sami brane domovinu, za razliku od ovih koji bježe jer ne žele da ratuju protiv druge države.
Pod hitno bi trebalo uvesti vize ruskim drzavljanima