Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iduca trasa autoputa na ovoj dionici ce biti za nekih 30 godina, a ici ce negdje od trenutnih naplatnih pa do prve krivine na bradini... a, onda idu delegacije, svecana otvaranja, presijecanja vrpce... nemojte ljudi bit rigorozni, znatel kako je tesko napravit skoro kilometar autoputa i pritom oprat koje milionce?
Klasika žuri Mukades da iskoristi svaki sat na moru
Ne opravdavam brzu vožnju, ali normalno je da žuri Mukades kad te gazda/poslodavac pritisne po 8 sati i više svakodnevno, još te za*ebava oko godišnjeg pa moraš ovako preko vikenda otići makar malo uhvatiti vremena za sebe i porodicu.
sklonis auto odmah i nema guzve sta oni uviđaju ko da se sudario helikopter u mig
Samo malograđanština može uzrokovati ovoliko sudara svakodnevno.
Svaka cesta je, dobra ako voziš po propisu, ali preticanja, ćelave gume, itditd i mozgovi živčani
Najgori put u državi, najgori vozači, fuj
Koja fuš i smutnja..gdje ce to masa. Zaista mi smetaju najezda dijaspore.
70% je onih koji na more idu da bi rekli da su bili. Rat je mentalno unakazio BiH donoseci primitivizam na asfalt.
Ti stvarno mislis da je bilo bolja prije rata? Samo sto su imali sporija auta, ali su vise bili nacugani za volanom
Kakvo ludilo cim ljeto pocne, tacno treba izbjegavati boravak u BiH.
nek naprave kruzni tok
Je li raščišćeno?
Ma dajte ljudi, kakva gužva, prvo treba uvezati svaki "grad" u zapadnoj Hercegovini autoputem, pa tek onda ove dionice gdje nije prometno
evo nam cesta u bih po jedna traka gdje god krenes....a od kupljenih vozacki, bahatosti i primitivizma se ne moze pobjec
Pa zato ne mozemo privuci bilo kakvu industriju, jer nemamo osnovne infrastrukture. ( a nemamo ni dovoljno pametnih za volanom, da vi se ovakve nesrece i zastoji izbjegli)