Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIKEND turisti, valja se NASLIKATI za INSTU pa 10 dana slike objavljivati da raja konta da su se preselili u Makarsku... KAD Cro uvede €€€, adios KOKUZI.
Op op, ubit će te zavidnost hahahh
Pa kad su u svim mjestima osim u banja luci koziji putevi koziji mostovi i kozije granice. U citavom RSu nemas cestu s 2 trake kad mrdnes od banja luke. Zimbabwe
Rent a car agencije po svijetu trljaju ruke kad ovi naši krenu nazad
Izaći ću na Izačiću.
Ljudi iz dijaspore su trenutno naš najveći pokretač, znam koliko je krajina živa dok su tu, od frizerskih salona do centara s građevinskim materijalom promet se udvostručio. Istina, smetaju mi svakodnevne gužve, ali treba im pokazati da su dobrodošli u svoju državu uvijek.
Dobro je dok ima žbunja , da se može čojk sakrit pa , , , , , 😎