Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece, ispod njega potopljeno sve, on stoji na mostu i baca pogled tamo negdje u pm.. mogli ste ovo i u promo stavit
Dosao rano da se uslika pa da ide na vikendicu ko covjek
možda hoće graditi barku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona u stiklama😂😂😂
Trebala je u kalošama?
Pa ne gazi po mulju, ovo je grad, asfalt nije potopljen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ipak hvala na podrsci i pomoci stanovnicima Ilidze 💪
Ma ovi samo se slikali na mostu. Ne moze se "obici" a Karicka u stiklama. Samo se provozali kroz Ilidžu.
Ma ne kontate, ovo je ona obula sandalice da može lakše da skine i hoda kroz vodu :)
Dali se Napokon Rusi ta skalamerija koja je napravljena u zasticenom rijecnom pojasu ! ili ublehas moze da radi i divlja kako mu je ku-cu cejf
nemoze se Karicko u poplavljena podrucija u cipelicama pa majku mu imal iko normalan u ovoj drzavi
Bilo kod Seje na pečenju. Pišaj po sirotinji🔞
Dvije ublehe
Naravo gdje su srestva koja Vlada KS izdvaja za ciscenje kanala, korita potoka I rijeka da se ovo ne dogadja, kad su napravili nasip bilo koje rijeke koja se izlijeva??? pa drug Tito je ukrotio Savu za samo dvije godine, govorim o rijeci Savi !!!!
Imate podršku i saljem vam snagu. U potpisu Vesela Bosanka iz Beča 😘❤️
Doso Ibro kod Brajlovica na pljesku.
I niko da pita otkud dozvola Brajlovicu da sagradi restoran, I sad ce Vlada KS obezbjediti srestva za oporavak nastradale privrede u poplavama medju kojima spada I navedeni restoran. Tako I mnogi objekti koji nikad nisu mogli biti sagradjeni na tim mjestima koje sad rijeke plavi.
Dosli da se slikaju i da vide kako pomoci privatnika Seju. Ko u onoj krajiskoj dobroj shali "spasavanje privatnika Seje" :)
Vi koji imate nešto protiv gradonačelnicee paa vi ustavri i ne znatee pravu funkciju te pozicije, da je to toliko prejaka funkcijaaa otimali bi se za njuu glave bi letjele.
Tako da ona ne možee ništa previse sada da uradi
Trebaju postavti Seju Brajlovica za primijera kanto Sarajeva on bih napravili cudo nevdzeno!? Ovo nisu naprvi
A sto se tice bager da su uzeli camac nebi valjalo opet kako ce ljudi razgledat stetu nasli resenje koliko se ja sjecam 2014 SDA nije bio na licu mjesta tako da poklopac SDA botovi.