Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je kako svi prozivaju skole, ministarstva , mup-ove i svasta jos a niko RODITELJE koji su 100 % odgovorni za ponasanje djece.
Veliki broj roditelja ne zna šta rade njihova djeca kad nisu u njihovom prisustvu!
E jesi ih pozvo jarane
Hadzi Ibragaa kad ces bratu Smrku u posjetu?
Pozivamo mi i MUP,FUP I SIPU da tebe uhapse. Ipak imas najvise krivicnih u Starom Gradu.
Jedan tender za mog Saida
Ima prisustva policije, ujutru u kaficima, auta ustekana iza sgrada, a navece u tim istim kaficima prespavaju, auta opet iza zgrada... Preko dana po koja kazna za brisac i elham, posao odradjen a para lahka.
Skenere kupiti i na ulaz škole Jer i škole su ustanove kao sud kao (međunarodni)aerodrom
Vidi zurke vidi zurke, pa mogo sam te ja obletit. Ljepša mu prošla bila tkzv. šala na stranu
Zar ovaj kamatar nije u zatvoru??
Ocima ga ne mogu smisliti, ali je u pravu. Policija mora biti na ulici, a izjave da ih fali su suplja jer smo 3. maja vidjeli da ih ima itekako dovoljno kad od Vraca do Skenderije mogu spalir napraviti koliko su blizu jedno drugima.
Ja bi prozvao ministarstvom odgoja i obrazovanja da pojacaju odgoj....
Treba ovo uraditi u svim gradovima FBiH.. policija ne bi smjela tolerisati prijetnje upotrebom vatrenog oruzja u bilo kojem slucaju.. policija MORA reagovati cim se spomene upotreba vatrenog oruzja ili sl. .. i to reagovati adekvatno
tuzilastvo bi trebalo dati prioritet takvim slucajevima.. cisto radi preventive da ne bi doslo do slicnog ili tezeg slucaja.. policija je ta koja MORA imati naculjene usi za ovakve situacije.. cim dobiju dojavu ili prijavu o eventualnom koristenju vatrenog oruzja, reagovati odmah sa specijalnim jedinicama MUP-a.