Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se ne razbolite dok ste na funkciji
E jesu je taktički uvalili albanci sa Čaršije, gurnuli mu guju u njedra a on levat kontao ljubav hahahha. Dugu ti robiju želim kvazi hadžija, ničija do zore nije gorila.
Na Hayat TV u ramazanu glumi muslimančinu kao evo je stigao iz Meke, ma niko tvoj lopovluk ne može oprati taman svake godine da ideš na hadž
dok se uzimalo 10 posto nije ga bolilo srce....
@uzimao je 80%.ali svemu dodje kraj,pa i njegovom zulumu
hahahahaha,blize se izbori a on nece biti kandidat
Ima gorih Hadžibajrića.
Tako, tako.. boli te 100.000 KM kafa za izdavanje dozvola za gradnju, jel de? Polahko, boljet ce te jos... i ne samo tebe...
Savrseni krug.
Ne vrijedi
On i nema srce! Kako može imati problema s nečim što nema?
nemoze te niko zajebatt ko sam sebe... a imao je sve u životu, beg!
A od kojih para ga čuvaju a kad treba obicnom gradzanu policija onda ih nema svi na terenu
Kako se svi razbole kada su uhapšeni dok su na vlasti svi zdravi
Pravi hadzija, eto ga na samrti, al bira dje ce ga lijeciti..Trebali su ga u KPZ ostaviti, nek ga obidju par puta, pa ako prezivi dobro je..Bandit i lopuza, sad ce on sa konzilijem da sredi da mu se nikad ne sudi..
Sto je najgore mnogo Hadzibajrica ima pa se protiv njih i ne vodi postupak a cak su vise uzeli od njega mada ga to ne amnestira ali je selektivna pravda jako.opasna .
Tek sad skontao šta je sve napravio, pa mu pozlilo
Pola Sarajeva policije ga cuva, Boze kao da je ubio 82 ljudi. pa toliko ne cuva Breivika ix Norveske,,,,
Zar ne bi trebalo da ga pazi veliki broj ljekara, umjesto da ga čuva veliki broj policajaca? A ne, kako siješ tako žanješ? Ok.
Kažu nasekirao se kada je saznao da nije otac Alminog djeteta🤣