Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć sam sve ovo pratio na HRT1, zadivilo me kako Emir upotrebljava hrvatske rijeci....kao da je rođen u zagrsbackoj Ilici.
Emir je veliki glumac i kad prestane snimanje filma. Niko ne zna koje mu je pravo lice.
Otkad je rekao da je lord ja ovom liku vise nista ne vjerujem, doslovno sve laze
U pravu je. Nekažnjavanje zločinaca potiče i ohrabruje nove zločine u budućnosti
Šta se ti više vrtiš i politikom šupljiraš, lopov, u ratu žena poslala 200km materi u Tuzlu nikad joj nije dao kažu, seljačić, loš čovjek isti Novalić, seoska varalica
Potpisujem
Pa vidi Emire imas pravo, koliko je Srba bilo u zapadnoh Hercegovini, centralnoj Bosni, Lici, Kordunu, Dalmaciji i Kosovu. Detaljno ste nas cistili zajedno sa Alvancima i Hrvatima od pocetka 19.tog vijeka u svakom ratu pa na ovamo bez mrve stida i grize savjesti. U svim tim krajevima ste nas sveli na manje od 3% a nekad nas je bilo mnogo vise sto dokazuju brojni manastiri na tim prostorima.
Kakav god je čovjek, priča istinu o onome šta se dešava u manjem entitetu!!!! I kaže je javno ovako!!!
HVO bojovnik. Sve je vojske prosao. Imat ce 3 penzije
Prva rečenica, najbolji glumac u regionu, dovoljna da odem odmah na vijesti iz Kazakhstana da vidim šta tamo ima...
PRIZNALI SU GA ONI !!?! ZATO I NE SMIJU REĆI DA NIJE BIO !!! SAMO TREBA SVE TO PLATITI !!!! A JEDAN OD CEHOVA JE UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE !!
Bosnjo kritikuje i ovog čovjeka koji je ambasador upravo tog naroda, nebitno koje političko opredjeljenje ima. Ima li iko da nam odgovara?
O GRAĐANSKOJ....Držeći predavanje u Gradačcu zenički prof ŠEFIK KUREDIĆ, gotovo s gađenjem je govorio o Hrvatima i Srbima, odnosno kršćanima koji po njemu na području BiH nisu postojali te ih je uspoređivao s “kmetovima” koji sada po njemu obnavljaju “zločinačke ideje”
Gledao intervju, i dobar je bio. Emir govori onako kako jeste. Elokventan je, profesionalac, načitan. To mu se ne može prigovoriti. Drago mi je da je na ovakav način predstavlja Bosnu i Hercegovinu. E sad, što ima karakter kao većina njegovih negativnih likova, poput Samira, pukovnika Pasica, Fadila iz Brabonjista, to je drugi par rukavica
Sto bolan uze drzavljanstvo srbije koja pocini genocid?
U pravu je covjek.Na Srbima su pocinjen genocid i etnicko ciscenje od strane komsija za vrijeme Turske,Austro-Ugarske,NDH,Oluje,u Federaciji BiH,na Kosovu i niko od Hrvata,Bosnjaka i Albanaca to ne priznaje tako da su vjerovatno spremni ponovo ga pociniti.
Glumi bolan,glumi! U tome si dobar. Ostavi se politike i raspirivanja mržnje.