Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj brada sto se koprc'o da ostane sef Hitne pomoci?
Klix - live prenos s hadždža.
hadžijski prenos
Sveta gospa, hadz i slično je samo turistička atrakcija za naivne.
Iz Svabije dosta jeftiniji odlazak na Hadzdz, nisam znao da su vam ti vodici dole toliko skupi.
Cim je ovaj SDA kr*o*s na hadzu jasno ti je koliko je sati, vakat je i za 100 stepeni a ne 40
Što niste izvještili da je preko 1000 ljudi umrlo od vrućine na Hađu.
2224x10000=?? Ma ima narod para, cim za ovakve izlete izdvaja ove cifre
nije to izlet, nego dusevno putovanje zivota. svak je sebi platio, niko nije od tebe uzeo.
Da hoće neko zabraniti upotrebu medija, interneta, ovih slika gdje je god kročila noga hadžija, šta su jeli, kako su spavali.. Valjda su otišli zbog sebe da obave dužnost u vjeri islamu, a ne da nas bombarduju sa slikama svake sekunde. Ako se šta dogodi hadžiji javiš porodici - i to je to. A ne sveli hadž kao i ljetovanje, na instagram, facebook putovanje.
još se onaj sa tv Bir-a javi, pa kako ste zadovoljni smještajem, hranom, organizacijom. a jedan mu kažu da je ovo fantastično i najbolje, a ne znaju ni pitani ni potalac da se konkurencija ne može uporediti kada IZ-a ima monopol.
Neka je SDA Zalihic u pratnji. SDA= Islamska zajednica. Prisvojili sebi. Sramota.
Preko 1.100 mrtvih. Pokolj. Ubacuju leseve u kamione. Za one što se vole igrati brojkama kada su ljudski životi u pitanju - stadionska turneju Rolling Stonesa do sada je posjetilo više od milion ljudi, bilans mrtvih - nula
ma ko te ba sta pita....preskoci sto te ne zanima