Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim pljuje se po Hadzikadicu, a nismo mu dali sansu da pokaze sta moze. Dali smo sansu Komsicu (dva mandata), a nista nije uradio. Dajemo sansu sda tolike godine i sta imamo? Cini mi se da je najbolje da nas kupi neko od ovih velikih sila.
@slobodnabosna3 Pa dobio jedan mandat u Novom Gradu Sarajevo i vijećnik mu otišao u sda. Ne može jednog vijećnika iskontrolisati i ne treba dobiti šansu.
Profesore, a šta mislite o tome zašto ste otišli sa SDA u Novom Gradu???
Mirso, udji u sda, i mijenjaj ga.. Stipu nas novih stranaka
Ova preljetanja i izdaja biraca pokazuje:Da bi zdrava demokratska drustva, devijantne pojave pojedinaca morala sprjecavati silom zakonskih normi. U protivnom,neodgovorni pojedinci demokratiju pretvaraju u anarhiju(tj.u neuredzeno drustvo).
Ovo preljetanje poslije izbora, izabranih predstavnika jedne stranke u drugu stranku,bi po mom misljenju,trebalo tretirati kao krivicno djelo,zbog svjesnog dovodzenja biraca u zabludu. Jedno prica ciljanoj grupi biraca dok ga nedovedu na funkciju,a kad se ustolici radi protiv svojih biraca.Pa i to je, po meni, politicka korupcija.
Zar ovog kvazi političara neko za ozbiljno uzima....
Bila jednom jedna zemlja na balkanu...... Zivjela BiH
Ovim narodu niko ne valja
Kažu broji ponovo ljudi evo broje sad kao što broje ??? Pa da sam umjesto njih hebo bi vam majku
Elektronsko glasanje putem offline mašina. U 19h dolaze predstavnici CIKa koji jedini imaju kljuceve i kodove od masina, preuzimaju diskove i salju u centralu, sve pod pratnjom policije i medjunarodnih posmatraca. Doslovno imas tacne i potvrdjenje rezultate izbora za 24h.
Ovaj covjek nije na budzetu i ne finansira stranku iz budzetu...ovo se uvijek mora naglasiti Klixe
Nece niko gumu da my peomjeni
ma šta hoćeš ti majke ti mile? idi bolan ne bio u Ameriku... mani nas nekakvih malih stranaka koje osvoje par stotina glasova. ni sa ove tri vodeće ne možemo da izađemo na kraj, samo si nam još ti falio!
"...profesore...nesto se ne slaze...koliko ste glasova osvojili diljem Bosne,od tvoje partije nisu imali sta ukrasti..."
Mozda se i varam al nekako mi je ovaj skroz hinjav lik
Klix huska
Americki drzavljani ne mogu da sluze bilo koju drugu drzavu osim naravno SAD. Dakle, ako drzavljnanin SAD pristupi recimo stranoj vojsci, da ne govorim da se kandiduje za politicku funkciju van SAD, automatski, po defaultu se pokrece proces oduzimanja drzavljanstva I protjerivanja. Za koju tacno americku agenciju ovaj covjek radi, ne znam, ali sigurno ne radi za BIH. Nema sanse da ne radi za CIA ili tako Nestor, cim nije protjeran.100%.
@RistoPodvoznjak68 prvo se to treba uraditi sa blizim petokolonasima koji sluze srbiji i hrvatskoj pa tek onda baciti pogleda malo dalje
@Risto, ne radi on za CIA-u, nego za SDA.