Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se kladimo da ni jedna hrvatska stranka te izjave osuditi neće,ni Sanja Vlaisavljević!! Bilo bi čudo da se ikako i oglase😎🤔🤔 Za razliku od njih,Index Hrvatska je puna osuda,čak se predlaže oduzimanje Hrvatskog državljanstva
ODLIČNA OPASKA GOSP. HADZIKADIĆA, EJVALLAH
BRAVO HADŽIKADIJA - SAMO ZNAJ UDRUŽENI UZP + FGR TI NIKADA NEĆE OPROSTITI ŠTO NISI POSTAO DIO NOVOG UZP-a. FGR SKOTOVI NAZIVAJU SVAKOGA SDA PUDLICOM AKO TAJ NE RADI PROTIV BOSNE, KAO ONI. STRANCI SU NAŽALOST OD TREĆINE BOŠNJAKA KROZ MEDIJSKO SILOVANJE USPJELI ODGOJITI DUŠMANE BOSNE I BOŠNJAKA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A s kim bi ti Mirsade surađivao kad su oni nezaobilazan faktor, kako si to zamislio ? To što hrvatski narod bira štovaoce zločinaca to je njima na obraz, ali uz Šmitov zakon bez njih ne možeš ništa. Volio bi samo čuti kako bi ti to odradio da si pobijedio.
Pa ovo je SDA bot visoke klase ovo ti je ko Optimus Prime botova, samo kritikuju a rjesenja ne postoje
SDS probosanski blok? Niste vi normalni ljudi dragi.
E moj klovn...Narod na ovim prostorima jeste glup, jer da nije, davno bi se otarasio prvo nacionalnih stranaka, drugo ne bi tebi dao glasove..
U pravu je Hadzikadic. p.li vam materina vama i vasoj politici a posebno sistemu u kom samo vi imate koristi a morala i postenja ni grama.
HDZ BiH šuti, ne osuđuje ovu izjavu Kordica kako bi sve ponovio i opet ubijao civile i djecu. Kako će osuditi kad su oni inicijatori i podržavaoci te ideje. Oni se slikaju sa Kordicem i predstavljaju ga herojem. A Smith isto prati reakciju svojih nalogodavaca iz HDZ a . Licemjerno
Naprosto nevjerojatno koliko glupih političara, doduše oni probaju prikupiti neke poene, a i komentatora. Treba li svima nacrtati što je čovjek izjavio.?
Vidi ovog balzamovanog bakirovca i on nešto palamudi.
Divim se prezivjelim stanovnicima Ahmica kako imaju sabura prema ovoj fekaliji nakon ove izjave.
niko ne treba ići na sastanke dok kordića ne smjeste u zatvor.on opasno prijeti i ne smije biti na slobodi .
kako se Šmit ne oglasi.da se ovo desilo u islamskoj zajednici već bi bili u zatvoru.koji je ovaj HDZ zlo.oni su zlo i samima sebi.gluho bilo
Bravo, gospodjne! Nazalost, narod je i spor i glup. Da nije vi biste drugacije prosli na izborima.
Profesore previse se bavite ratom. Nećete tako nista postici.
Zlocinac ostaje zlocinac,pod zastitom poglavnika Covica zlocinci se osilili pa opet prjete,samo zamjeram Titu sto gamad nije satro do korjena
@OtvoreniBalkanpas a po cemu ti mislis da je SDS bolja od SNSD?Oni se samo bore za vlast tj protiv SNSD a kada bi dosli na vlast bili bi isti ili gori kao i eventualna HDZ opozicija.
Vrati se u Amerkiku nije ovo licemjerje i paganluk za tebe, idi cocjece tamo gdje bar nesta kako treba
odmah uhapsit, gdje sipa?samo bosnjake hapse i to kao najvece mafijase
COCOPAD ženske torbice u Sarajevu Kordici su vlasnici. Njihov stric Voli pare iz Sarajeva samo mrzi Bošnjake i sve bi opet pobio.
…sta ova bakirova pudlica prica….