Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirso, ti si covjek iz nauke.. ako imas znanje.. prenesi ga na mlade ljude.. politika je kurrvaluk.. to si izgleda shvatio vec ;)
emerik blum je sam stvorio energoinvest.. cijela ljudska historija ispisana je pojedincima.. raja nema pojma ni o cemu
da ima znanje osto bi u americi,hoštapler
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo za inicijativu. Napokon nešto od čega svi možemo imati koristi.
Suplja ko i za stranku
Bio sam na IT konferenciji gdje je Mirso bio govornik. Mirso se iznenadio kako je IT razvijen u BiH. Nesto kontam to bi on trebao znati s obzirom da se kandiduje za predsjednika. Ali vidim evo on i dalje to zeli da istrazuje umjesto da ima konkretan plan. On do sada nije imao nijedan potez osim protesta. Zao mi je sto nije malo spretniji. Pojest ce ga vukovi.
Bravo Mirsade uradit ces vise nego kakir za 30 godina vladavine 👍🇧🇦
Samo da sjedi uradice vise. Bar ne unistava.
DAJ BOŽE, KĆERI, DA TE BEG UZME, AL’ CIGANI SE OKO KUĆE VRZMAJU! Put od ideje do realizacije ( na kojoj najčešće i zapne) ovakvog projekta je dug i skup. U pitanju su višemilionski iznosi. A mi u BiH “ni za kifle nemamo” Kako?
Al ove "slucajne" fotke su mu najjace
Ako stvarno zeli on to moze, ipak je on clan najmocnije organizacije na svjetu. Free Mason.
Samo da ne bude kao kod Kolinde da obeca da ce svi raditi od kuce na kompjuterima za 8.000 eura. Ja jos cekam hahaha
Hadzikadunic
Lik je pametan..samo nedaje pred izbore 20 km ko ove fukare iz SDA.
Podrška i sretno. Ili će mo sa ovakvim u budućnost ili za njemačku!
Prelijela vijest, samo naprijed Mirso naucnice!
Prelijepa*
zar ovaj nije vise odyebao nazad u ameriku
Neka je sa srećom. Šteta da se čovjek nemoze izboriti. Jedini gospodin za mene pa sad lajite na me
Gospodin Hadžikadić baca biserje pred svinje.
Ako si tako pametan i kao sto kaze bogat nije ti potrebna politika da nesto uradis nego pitanje je dana kada ce CIA doci po tebe za ono oko osiguranja gdje si mazno pare . Ti da imas neki kvalitet o cemu pricas vec bi ovih par godina nesto uradio a ne samo ganjao politicko uhljebljenje
Šta, to po tebi treba da nas vode šverceri cigarama, podrumaši, VELIKI SINOVI SA SVE 3 STRANE ??? Ili možda ti, neko slićan tebi??? Ja bih radije da me vode stručni ljudi, profesori, doktori nego šljam koji je tu 25g. !
Kakva CIA on je Mason takvima CIA ne moze nista.
U Univrzitetu su uhljebi,70% bi morali u taksiste,da zive od "prodaje pameti",skoluju "invalide" na rok od 40 godina,cine ogromnu stetu drustvu,reforma drustva mora krenuti od njih kao npr.u Maleziji i Irskoj