Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikisic je glup covjek, nije ni svjestan svojih rijeci...
@slev1n - Znaci, pročitao si samo naslov i komentarises. To govori da si ti glup. Niksic je komentarisao u kontekstu Schmidt-ove odluke o Izbornom zakonu. Niksic je samo pitao "Što je to sredstvo prinude s kojim bi mogli provesti zakone na području Republike Srpske? " Zašto onda ovaj ljigavac ne kaže sta bi on uradio?A ti, botu, pricitaj tekst cijeli clanak sljedeci put. Ovako ispadas glup.
Nije glup, vec je vlah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najlakše se praviti budala, ovaj doduše to i ne mora
NIKŠIĆ JE IDIOT. Zar nemamo pametnije ljude od njega. Ne shvatam tu garnituru tipa Ramo Isak - glupi i nepismeni ljidi na takvim pozicijama… namjerno neko zeli da imamo nepismene lidere da moze kontrolirati..
Silom najuriti Niksica jer on je velika odmazda i " opasan" po bosnjacki narod i Podmukla je neznalica.Jer on ne vidi sam sebe. On je tu zbog licnog interesa..
Jel moguce da ovako nesto se moze izjaviti. Niksicu faj ostavku sto prije i obuci kakvu suknju nije politika za tebe
Oso u mostar i poostavili ga u cosak, kako se covjek toliko moze ponizavati nikako mi nije jasnò
Sreo neki dan Mirsada Hadžikadića. Nosi tene na tole i voda neke mlade trebe. Daju mu na američki pasoš i dolare.
Trojka BiH vodi definitvno u propast a time i Bosnjake i sve sto sada rade jeste da obradjuju budjet i zaduzuju sve nas da pomognu snsd dodika hdz i covica i zajedno s njima zdrpe pare i bjeze prije izbora jer i maloumniku koji je glasao za ovakve je jasno da oni nikad ali bas nikad vise nece biti vlast
Nikšić je bio i ostao Jugoslavenčina, nametnuti premijer kojega niko nije želio.
Koji ublehaš je ovaj Hadžikadić !!! A koje to mehanizme ova država još ima a da ih može efikasno upotrijebiti ??? Kao što se nažalost uz veliku pomoć iz Vana država razgrađuje, tako je jedino uz jaku pomoć i intervenciju iz vana to moguće spriječiti.
Niksic... Velika sramota.BiH..poltron
uuuu koliko botova na ovom clanku odavno nezabiljezeno prepoznas ih sto placu zbog sda pljuju sve sto nije sda ofirno
A ko je ovaj?!
Glup ko Bake. Ko ima sredstvo prinude? Dodik? Sta on ima da sprijeci da se provedu izbori kako visoki predstavnik kaze. I nek proba da sprijeci. Onda ce da vidi.
Jel ovo onaj sto je srusio imenovanje Bogica Bogicevica za gradonacelnika Sarajeva
BiH NEMA MEHANIZME DA SE BRANI. I da ima, od njih nikakve koristi. Pitanje je: OD KOGA DA SE BRANI? Same sebe? Susjeda? NATOa? Rusije? Profesore, doktore, gospodine,... demagoze. SJAŠI. Nisi zanimljiv. U stvari jesi, al na neki drugi nacin.
Podhitno promijenite naziv pokreta..besmisleno je,,PLATFORMA ZA PROGRES,..