Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehas najveci, ceko penziju americku da se vrati i nama ublehe baca
Nek ide u svoju Banjaluku nek tamo pametuje
Ne znam sta mi je gore. To sto ga je zena poslala u kupovinu i on se sad ko ibreti, to sto onda oocigledno inace ne ide u kupovinu ili sto je poveo nekoga da ga snima u tom svecanom cinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav prejeftini i ljigavi populizam....bljak...bljak. Pa tek sada si skontao cijene namirnica? Pa tek sada kada si ozvaničio kandidaturu ti se sjetio i nas smrtnika? Vrati se ženi i reci joj da i dalje šalje onu kućnu pomoćnicu po namirnice, onu istu što vam i kuha. Pustite nas više na miru, molimo vas!!!!!
BiH telekom najbolju lovu uzima juce skinulo po 1 KM sa kredita i kako jedna porodica ima najmanje po 3telefona (djeca) pa puta koliko ima gradjana neka je 1.000.000 odmah milion maraka 01.07.2022 dobiti i gdje lova ide?Naravno građani se ne mogu nikome žaliti pošto su samovoljno donijeli odluku.Mozda ide nekoj stranci za izbore?
Tu naknadu plaćaju samo osobe koje nisu na pretplati
Ovu ublehu kad vidim kao da me neko za mu** ugrize
Cuj zena ga poslala i jos se ko cudi cjenama smjesno
SDA razbijac opozicije baca ublehe...
Eto ti bi nešto uradio, ne seri. Hajde eto kad si tako fin, pomozi meni lično, šehidska sam porodica, u kreditima, penzioner, bolesna i GLADNA.
Ja imam jednostavno rješenje. Ne idem u trgovine, jednostavno stalno obilazim rodbinu i prijatelje. Tako da oni nemaju kada navratiti kod mene. Parola neka su uvijek čiste čarape.
Eto ti bi nešto uradio, ne seri. Hajde eto kad si tako fin, pomozi meni lično, šehidska sam porodica, u kreditima, penzioner, bolesna i GLADNA.
Ma kako se ba nema, nosi se po deset vreca iz SCCa, voze se dobra auta, telefoni od par hiljada a lafo na birou, Glovo i Korpa lete po gradu sto znaci da raja ni kuci ne pravi nista nego sve na gotovo, pa odakle jarani ako je tako lose stanje??
Ne brini ba, ima narod para ko blata, vidis auta po potevima milijon, trzni centri puni, garderoba na nivou, u rukama najbolji mobiteli, ne kuha se kuci jede se iz dostave, para nikad vise nismo imali cini mi se, a nismo nikad bolje ni zivili jer niti sta sijemo niti sta proizvodimo a sve kupujemo, najbolje zivimo u Evropi ba
I ja to kazem, nosi se po deset vreca iz SCCa, voze se dobra auta, telefoni od par hiljada a lafo na birou, Glovo i Korpa lete po gradu sto znaci da raja ni kuci ne pravi nista nego sve na gotovo, pa odakle jarani ako je tako lose stanje??
Ovaj hoce prejebat Vucica sa predizbornim videima
Ima li iko da valja, nisam za ovog specijalca koji nije u granap ušao pa se nešto ko fol ibreti ali dajte bilo kakve promjene,prođe nam život uz kriminalce i ološ....
a ti pozvao klix da kažeš da te zena poslala po namirnice I usput njima dao lovu za reklamu.
Neko eko ima subaru a neko eko sarenu kukulju sta to, zato, ima mujo nas mujo i dalje ima svoga sulju Pet u pola s puno luka janjetina ispod saca babo nam je ost'o svabo pape nam je ost'o caca Fundamentalisti noooo unitaristi nononononoooo neokomunisti noooo nadrealisti - eto, to je to
Navikao čovjek da bari jaja. Sada bi ih nešto na ulju pa mu se zamantalo.
Dvije su mogućnosti. 1 ili ga je kupila neka stranka da pomrsi račune konkurentu 2. Ili je stvarno ograničen pa se nečemu nada. A i da spomenem, sad tek skontao koje su cijene.