Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah te nagradio dobri čovječe
Divan gest. Na ovaj nacin se gradi bolje drustvo.
Masallah majstore!
Zamislite društvo sa ovakvim ljudima. Neprocjenivo.
Ljudina
"Halile ti si to pronašao, radi s tim šta hoćeš" Dobar mu neki prijatelj. Može jedan tekst o njemu. Prilično sam siguran da je i on vjernik.
Nadje se jos postenih i dostojanstvenih ljudi. Svaka cast LJUDINO!
Nije ovo trebalo ovako javno, sad nana mora dobro otvoriti oci da je ne zaskoci neko od ovih sitnih lopova
malo he reci da je ovo suptilno vracanje i podesavanje Bosnje na povrat ibicajima iz 1878.godine. ja cu reci samo.da bi i Izet Fazlinovic bas najav sa maksuzijom vratio pare.jer se zna da je to nesreca i nema mira ako se te pare uzmu.izuzev nekog narko.mana. i jos nekig grupa u drustvu.
dobro, ok.nije bas do extrema ali ima tu sudara modernog i starog.( ko ono za burkini u Tuzli) ovo je lijep dio Islama ali je vratiti pare ljudski, ne moras biti vjernik.
Za ovakve stvari ti bas neko treba prisapnuti sto uciniti.
ovo je sad malo promocija vjere al haj! pocelo je nekadcu Armiji Bih sa tekbiranjem i selamanjem, a evo i ovo. Druze Halile .to bi i Izet Fazlinivic komunjarra isto uradio. radi se o cehri i postenju. mozda jedino kakav narkic ne bi vratio.
Cemu ovoliko tumacenje islamskih propisa? Jel ovo portal rijaseta ili klix?
Preuzeli tekst od preporoda. Čitaj malo.
odosmo mi malo pomalo u islamsku zemljicu. j...bemu.bice na kraju stvarno onako kako nam Srrbi od 91 govore. da cemo biti mala dzamahirija. sjetimo se parade vojske u Zenicci 1994. harfova i onih plastova.kod one jedne brigade. pa i govore Pattkovica itd.
bitno je biti rodjeni sarajlija
Naravno da je bitno jer su isti rijetkost u rodnom gradu.
Vratit ce se to, svaka ti cast ljudino :)
👍💪
Aferim Ljudino
I ja bih kunem se Uzvišenim