Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bihaćki klošar iz talibanske stranke SDA kaže da nezna gdje su 4 mil. KM doznačena u USK. Neka pogleda na svoj račun . Djelom će mu jasno biti.
Na klixu uvijek vidim pluseve na komentare kojima se direktno ili indirektno vrijeđaju Bošnjaci. Samo je bitno da se u komentaru malo pljune i na SDA i duduci automatski daju pluseve iako je taj komentar maliciozan u drugom smislu.
Tigar bio,sad je kuja
Ovaj je cjelo vrijeme rata radio za Fikteta Abdica kao i vecina Biscana,brat mu je cijeli rat bio kod Fikreta kad su abdicevci poceli da gube rat onda se prebacio u Bihac kao navodno bio kod Fikreta na zadatku kao obavjestajac 5.korpusa.Ja sam Srbin i bivsi pripadnik vojske RS.i dobro sam upoznat sa tim desavanjima na tim prostorima.Najjveci protivnici 5.korpusa a ujedno su i najvise izginuli od strane abdiceve narodne odbrane su buzimljani i krupljani.
Mislim da stanovnici USK trenutno imaju veći "GAME" od migranta..
Pa morate li pisati nečiji nadimak. Čuj tigar koga boli *urac kako nekog zovu, napiši mu ime i vozdra
Ništa bez 5 korpusa
Ilegalnim migrantima koji kriju identitet, koje na silu usmjeravaju prema Večinski bošnjačkim gradovima, nismo dužni ništa. Jedino im možemo obezbijediti kartu za povratak.
Želi transparentnost doznačenih dredstava! Pa hajde ti kriminalosu budi malo transparentan pa reci narodu koji pojma nema kolika primanja mjesečno imaš! Zastupnik, izdaje poslovni prostor za 15.000 kako se hvali, a privatizirao ga silom i prijetnjom, ko fol na čeku boračke organizacije( kažu izvlači pare kako mu volja i kolko mu treba)! Uništio si taj grad Bihać svojom bahatošću i drogama. Vadi se dan danas na ratne zasluge, a ćovjek moralne etičke vrijednosti=0
I ponesite mu bar kilu bijelog, milošta od bakira
Hamdija, idi pomozi ljudima u Krajini,to ti je i obaveza,oni su te izabrali, a ne da pametuješ i formiraš nekakve komisije i odbore koji neće ništa uraditi.
@Istok7 on naucio sa voli komisije, tu je paraaaa. Gladno , zedno , vazda bilo!!
Sta ovaj ratni zlocinac ima da trazi ? Trebao bih davno biti u buvari da ima pravne drzave
Krajišnici su bosanski ponos. Ali institucije ih neće zaštititi. Mogu se zaštititi jedino na nivou svojih općina i kantona proglašenjem opće mobilizacije i kontrolom administrativnih granica općina i kantona za sprečavanje daljeg ulaza migranata. Tako da onaj ko misli da treba naseljavati migrante može slobodno da ih zadrži u svojoj kući zauvijek.
Ovo je strašno , pustiti ljude da se smrzavaju , bez obuçe , odgovarajuçe odjeçe i pored toliko milina maraka koje su namijenjene je njima je zlocin! USK kapa do poda!
Kako da se uključi? Pa zar USK nije Federacija?
Prihvatimo cinjenicu da je ovo jedina zemlja na svjetu, koja ima tri predsjenika.
Ti si Hamdo izdao kraisnike, prevario Babu Abdica i prodao se babi Aliji, a sad imas oslobodjenu Krajinu sa Marokancima i Pakistancima. Pa to je prava stvar. Sad bi i srbe vrati da moze, samo da odu ovi indijanci. To ti se zove karma. Rijesava setako sto vratis Bakira u sef i predjes na naredni nivo :)
Ono kad ti lik kojem je nadimak Tigar govori kako se trebas ponasati... Zanemaricemo sve ko je on, tuzbe i sve ostalo... Samo o nadimku pricamo...